Buna!
Nu poti sa faci un server, dar poti sa-i suni si sa le ceri un ip static.Vei plati mai mult dar vei putea tine servere, sau poti plati un host.
Succes!
Mey am ip dinamic nu trebuie asa?
E nasol sa tii din astea cu ip dinamic.
Eu am avut server cs asa. Daca dai restart la modem(sau se ia curentul) o sa se schimbe ip. Si n-o sa mai mearga serverul adaugat la favorite de jucatori(trebuie sa le dai ip nou).
Poti folosi un dns ca sa nu mai folosesti ip, gen cs16.zapto.org (dar tot n-o sa ramana la favorite daca se schimba ip).
Pentru metin(din cate am auzit) ai nevoie neaparat de ip static...
Iar radio cred ca ar merge, dar uploadul clicknet e mic, deci n-o sa mearga sa conecteze multa lume(valabil si pentru metin si cs).
Daca ai o conexiune stabila(adica nu pica netu singur aiurea), ai putea sa cumperi un ups, ca sa nu se opreasca modemul cand pica curentul, deci sa nu-si mai schimbe ip singur.
Nu merge sa fac radio.Am incercat de 10 ori cu SAM Broadcater eu vreau un radio de 15-20 persoane
Trebuie sa deschizi portul pe care faci broadcast. Chestia asta o faci din interfata web a modemului.
Hai ca iti vand eu un server radio ieftin si foarte bun id meu yahoo gallaxyhostr
Salut amice ca sa poti sa detii un server intai trebuie sa suni la cei de la romtelecom sa-i zici ca vrei ip static coasta 5 lei itit vine in plata de la factura dupa care trebuie sa urmezi tutorialu de aici ca sa-ti mearga cu ip static alt fel nu merge http://youtu.be/xZw3bVKPMoM
xdpicolino9495 întreabă:
al3xtheb3st întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: