| εїз_4110 a întrebat:

Cum pot să fac să las Messengeru deschis Non-Stop? Sau o metodă să bag calculatorul în stand by, şi să rămână deschis. Mulţumesc anticipat.
Fundă!

Răspuns Câştigător
| εїз a răspuns:

E aproape imposibil să faci asta. Îţi trebuie un server dedicat, hostat, adică un calculator virtual, şi asta te costă în jur de 220 de lei. Dacă bagi calculatorul în stand by, ţi se inchide internetul, rămâne 15-20 de minute, depinde cât ai tu setat, iar dupaceea se închide. Singura soluţie ar fi să intri pe : http://m.yahoo.com, te conectezi acolo, şi vei fi non-stop pe Messenger, altfel nu ai cum, decât ce ţi-am specificat mai sus.
Pa, pa

8 răspunsuri:
| DoRu a răspuns:

Pai cum inchizi pc-ul ai in stanga Stand By dai pe el in timp ce messu e deschisbig grin iti va consuma foarte putinbig grin

| DoRu a răspuns:

Pai cum inchizi pc-ul ai in stanga Stand By dai pe el in timp ce messu e deschisbig grin iti va consuma foarte putinbig grin eu am mai facut asa si n-am patit nimic

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Pei daca nu lasi calculatorul deschis normal ca messu nu ramane deschis.Calculatorul ramane in stand by dupa 15-30 min de cand nu ai folosit calculatorul.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Cum vrei sa-ti fie messu non-stop daca calculatoru e inchis?laughing

| RaulCristian a răspuns:

Se poate seta ce functii ale calculatorului sa ramana avtive in "Stand by". Exact unde nu stiu dar stiu ca iti poti seta.De exemplu, la mine cand e in StandBy nu foloseste nici un strop internetul, dar cand e inchis becul de la switch e aprins...

| Pawel95 a răspuns:

Click stanga.properties,apoi sceen saver si preview. si nu misti de mouswinking

| εїз_4110 explică:

Am uitat să specific, să am calculatorul închis.

| εїз_4110 explică:

Dar atunci, cum fac să ţin pe telefon, dar să dispară telefonul ăla?

Întrebări similare