Prima oara incerci sa cauti in Pagini Aurii. Suni la toti cei cu numele lui si vezi.
Daca nu merge asa, incearca la Primaria Capitalei.
Incearca sa suni la informatii poate are si nr fix sau cauta-l in Pagini aurii(contine nr de tel a abonatilor din Bucuresti si adresa lor).
Buna te pot ajuta eu.
am un program in care scriu doar numele prenumele si imi da adresa dupa buletin C. N. P... adresa bloc. scuze. etj. ap
tot
da-mi msg cu numele tatalui
Cum se num programul?
Buna. Si eu imi caut tatal. Ma poti contacta te rog daca crezi ca ma poti ajuta
Interesat. imi puteti scrie va rog pe mail officebalancamelia@yahoo.com.
Popa Ion, nascut Focsani, locuieste Vaslui, intre 62 si 68 ani.
Ma poti ajuta imi caut sora abandonata la nastere. Se numeste Gherghe Alexandra si (Andreia) de Andeia nu sunt sigura. Este nascuta in jud dambovita in anul 1994 in luna noiembrie atata stiu.
Poti te rog să îmi spui și mie programa
Buna! Mai existi?
Vreau sa stiu cine e tatal meu biologic si de unde sta el si cum il cheama pe el
Mersi adi, dar eu l-am mai vazut pe la 17 ani, iar in cartea de telefoane nu este, nu figureaza pe nicaieri, pentru ca era nevasta lui care avea casa. iar eu nu il caut ca sa imi dea explicatie, il caut sa ii bat obrazul ca este un nenorocit. oricum multumesc din suflet tuturor care mi au raspuns
Eu asa am procedat:am luat "pagini aurii" si le-am purificat. norocul meu e ca stiu si numele fratelui lui. maine ma apuc de dat telefoane.interesant tare programul ala cu cartea de identitate. tare mult mi-ar folosi in acest moment. un sfat iti dau:nu renunta-e ai dreptul la o explicatie! multa bafta!
Cine m-a poate ajunta.Eu imi caut tatal. Stiu doar numele /prenumele si data nasterii.
Pe tatal meu il cheama BUMBU RADU. Atat stiu. Daca m.ar putea ajuta cineva sa dau de el as fii complet dator.mersi anticipat.
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: