| den_4336 a întrebat:

Cum pot sa las raspunsuri pe tpu.Am multe raspunsuri pentru multe intrebari.Sunt logata dar cand scriu mesajul pe care il vreau sa apara acolo apare o casuta unde intreab vrei sa-l publici si langa mai apare o casuta daca vreau sa il editez. Pe care sa dau pentru ca am lasat multe raspunsuri dar nu imi apar acolo.

Răspuns Câştigător
| Jane a răspuns:

Cand iti apare casuta, apesi pe "Doresc sa il public" si astepti sa se incarce. Dupa aceea ar trebui sa iti apara o pagina cu intraberi care nu au raspuns. Daca esti o utilizatoare noua s-ar putea sa dureze un pic mai mult pana ti se publica raspunsurile. Sper ca te-am ajutat!

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Trebuie sa dai clic pe "Doresc sa il public". Raspunsurile apar cu o intarziere de circa 10-15 minute. Ai rabdare! Succes!

| rosto a răspuns:

Ala din stanga, vreau sa il public, dar raspunsurile tale nu sunt afisate pe loc, trebuie sa astepti reactualizarea siteului happy

| Laura a răspuns:

Asteapta sa se faca cache-ul. happy
Ca doar nu vrei sa apara instantaneu...

| Laura a răspuns:

Scuze, citisem intrebarea gresit laughing

| DenisIonut01 a răspuns:

Acolo dai la doresc sa-l public

| ATHOS a răspuns:

Apesi pe casuta " Doresc sa il public ".

| Quiss a răspuns:

Pe vrei sa-l publici.
O sa apara, insa trebuie sa astepti putin. Poti da refresh la intrebarile la care lasi raspunsuri si vei vedea ca-ti apar raspunsurile. Sau te uiti la profil la raspunsurile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa-l faci public, dai pe casuta,, Doresc sa il public'', daca mai ai te revizuit ceva, dai pe casuta,, Doresc sa il editez''.

| den_4336 explică:

Multumesc mult m-ati ajutat cu toti!

| IoanaL0we09 a răspuns:

Dai pe casuta care scrie vrei sal puplici si dupa te uiti la sectiunea raspunsurile mele si vz ca trebuie sa iti apara ak raspunsul anume

| georgiana_1927 a răspuns:

Pai dai pe vreau sal public. dar raspunsul pe care in dai nu o sa apra la acea persoana. tu nu poti sa vezi raspunsul pe care il publici