Ma softcristi nu sti nimic desptre facebook asa ca taci! acolo sub poza ta sunt mai multe aplicati si pe acolo scrie si jocuri dai click pe jocuri si o sa iti apara niste poze cu jocuri dai click pe care o vrei si dupa aceea o sa iti apara ceva si scrie acolo permite sau paraseste aplicatia si dai permite iar dupa aceea se incarca jocul si te poti juca dar vezi ca jocurile de pe facebook au virusi si iti pot incalzi un pic calculatorul dar dupa aceea calc. se face fierbinte si se poate arde alege un joc super pet society dc vrei cu atat pot sa te ajut! Multa bafta Marga09!
Sunt multe jocuri pe nume:ninja saga, ninja warz, braains, yovile, car town, wild ones, crime city
Pai eu pe facebook am jucat f multe jocuri. undeva sus scrie cautare.acolo poti sa scrii:cityville,farmville,fish ville,eu ville,pet ville,barn buddi, zombie lane, etc.sunt f multe jocuri, iar cele pe care ti le-am spus sunt doar o mica parte.are si zuma
Pai facebook ii ca hi5 da hi5 are jocuri... da apropo esti siugura ca se juca pe facebook dar putei sa o intrebi e acea persoana