anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa "ma las" de ros pixurile? e un tic foarte costisitorlaughing...big grinmultumesc anticipat

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Da-i cu ardei iute tongue

kratos
| kratos a răspuns:

Foloseste oase big grin

| MisterKat a răspuns:

Incearca niste bomboane! Din cate imi mai amintesc eu... stiu ca era un fel de praf, il puneai pe unghii, iar asta te impiedica sa iti mai rozi unghiile pentru ca iti lasa un gust amar in gura. Poti sa te interesezi pe www.google.ro pentru ceva detalii!

O zi buna!

Daniel.

| Ruxy a răspuns:

De fiecare data cand esti cu pixul in gura, gandeste-te cate persoane au mai pus mana pe el big grin si ce e mai important, unde au mai pus mana persoanele respective ( pe banci, bancnote, poate au fost la baie si au atins robinete s. a.) Merge asa? Eu spre exemplu, cand sunt concentrata si incerc sa gasesc o rezolvare la o anumita problema, ma joc cu pixul prin par; vreau sa spun ca parul, desi e proaspat spalat, e plin de praful din aer.
Mie mi se intampla ca altii sa puna mana pe pixurile mele si pur si simplu sa le bage in gura si sa le roada... nici nu se gandesc cate maini au mai fost puse pe ele.
Ca sa scapi de tic cred ca e suficient sa te gandesti ca a roade un pix e similar cu a linge un deget dupa ce ai pus mana pe o bancnota straight face

| Daddy_9411 a răspuns:

Incearca cu unghiilebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un pix metalic ar fi suficient, ca sa constati ca-ti cad plombele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Roade banca rolling on the floor tongue