Fi atenta tu ai codul de la animalutul webkinz si codul de la abonamentul de lux si prima data bagi codul webkinz si faci toate alea ce iti cere si niciodata sa nu pierzi codul ca este foarte important.bine acum sa trecem la abonamentul de lux lalabuta animalutului gasesti codul auriu adica de lux si mai gasesti niste cartonase de culoare alba si acolo este scris un link si il bagi pe google si faci toate datele care iti cer daca vrei mai multe detalii iti dau adresa mea de mess ok
siminazaharia sper ca ti-am fost de folos pa
Daca intri eu iti sugerez sa intri aici, dar scrie pe google si sa dai primul scris:WebkinzRomania.blogspot.com... O sa-ti arate ce fel trebuie sa faci, dar mai intai ai sa vezi unde sus chestii si tu dai pe abonamenrt lux. Dar sa si citesti ce spune. Tu dupa aia intri pe Ganz eStore si dai cum iti arata.Sa-ti zic un secret:cand trebuie sa bagi ID nu trebuie sa-l bagi pe al tau, ci sa bagi si tu nuste lietere asa la intamplare cum ar fi:asdf_1234@yahoo.com si parola o bagi tu, dar sa le tii minte si ID-ul asta si parola ca o sa-ti trebuiasaca. Ei, cand ai terminat sa te mai joci stii ca inchizi calculatorul, dar cand intri a doua zi, ai sa vezi sus Login acolo dai si bagi ID-ul si parola. Te rog mult da-mi funda plzzz.Multumesc.O,da,era sa uit, in fiecare zi primesti 3, 000 de puncte pe Ganz eStore si ai abonamentul timp de 3 luni! Eu stiu pentru ca am doi webkinz cu abonament, tot cu cod.Joc placut!
Intra pe banda aia mare de sus:WebkinzRomania.blogspot.com.Cand ajungi sa bagi ID-ul, nu-l bagi pe al tau ci bagi si tu asa ceva cum ar fi:asdf_1234@yahoo.com si parola tot tu o pui la intamplare, dar intra pe Ganz eStore cand faci asta.Cand inchizi calculatorul si il deschizi a doua zi intri pe Ganz eStore ai sa vezi undeva sus Login, ei acolo dai si pui ID-ul care ti l-am spus si parola care tu o pui. O, da, era sa uit, zilnic primesti 3, 000 de puncte pe Ganz eStore si abonamentul il ai 3 luni! Te rog da-mi funda mare si puncte daca mai intri plzzzz!
Acum exista si site-ul Oficial Webkinz Romania, poti intreba si castiga Coduri acolo:
www.WebkinzRomania.ro
:)