1.promite-le ca nu o vei folosi in exces!
2.convinge-i ca ai mare nevoie de ea
3. spune-le ca esti de acord sa renunti la alte lucruri pe care ti le doreai
4.aratale ca sunt multi prieteni de ai tai care au placa si nu vrei sa fii mai prejos
5.iti schimbi comportamentul(te comporti frumos pana ti-o cumpara)
... succes...
fundita?
Le arăţi că nu strică părul atât de rău pe cât cred ei (şă dacă ai grijă şi nu te faci des, nu îl strică atât de rău). Spui că nu îţi trebuie una din aia super scumpă cu şmecherii (până la 150 de lei sigur găseşti una ca lumea). Le arăţi că meriţi chestia asta, în primul rând. Le promiţi că o să înveţi bine, etc, etc, chestii d-astea.
Spune-le ca ti-ai dori una si ca daca doresc o sa pui si tu ceva bani pentru ea, nu costa foarte mult, e cu 67 de lei in Real de la Remington (stiu asa, findca ieri sora mea si-a cumparat una). O zi buna!
Pai poti sa le spui ca fetele au fost, sunt, si trebuie sa fie intotdeauna frumoase sau zici ca o prietena de a ta are si vrei si tu sau ca trebuie pentru un eveniment special ca vara-mea isi face parul in fiecare zi cu placa chiar daca isi face temele si sta in casa.Succes!
Păi nu prea poţi, din moment ce nu vor.
Şi eu eram în aceeaşi situaţie, părinţii erau contra plăcii de păr. (în special mama)
Într`o zi am mers cu ei la cumpărături, l`am luat pe tata cu mine şi am început să mă uit la plăci de păr
Până la urmă l`am convins (am luat`o cu banii mei) şi mama n`a mai avut încotro...
Spunele ca ai nevoie de placa ca sa-ti intinzi parul/spune-le ca esti mare si ca ai nevoie de placa de par, nu conteaza cum arata sau cat de fixata e, numai sa fie om placa de par si spune-le si va rog frumos. Funda?
A mai fost de nenumarate ori intrebarea asta, cauta prin site ca o sa gasesti
Pfff. ei dc nu vor sa iti cumpere? ma rog
le spui ca toate fetele au si isi fac parul cu placa si vrei si tu.
daca nu vor nici asa le spui sa iti cumpere pentru ca mai vrei si tu sa iti faci parul ma cret, mai drept.
PLZ da-mi fundita daca vrei sa daca mg
Eu una am avut un motiv, am varfurile intoarse afara sh am zis ca vreau sa mi le indrept doar alea si asa intr-o zi ai mei au zis ca nah sa mergem sa vedem deo placa sh mi-am luat...deci incerca poate poate...
Stiu cum e si eu incerc de cateva saptamani sa imi conving parintii sa imi ia placa de par.Pana la urma i-am convins astfel: am cautat pe net tot felul de chestii cum m-ar ajuta placa de par si ca nu-mi arde parul si tot asa si daca nu merge asa incearca putin de santaj emotional cum ar fi ca toate colegele tale au placa si tu nu si tot felul de chestii de astea. sper ca te-am ajutat.
anonim_4396 întreabă:
Roatis_Stefana_1999 întreabă: