| lupuvictor a întrebat:

Cum pot sa-mi fac blogul mai vizibil pe internet? Am un blog de astronomie.Fotografiile facute sin telescopul meu astronomic sunt originale si nu copii pe nimeni cum fac unii, si culmea ca cei care nu muncesc prea mult(ca nu-i greu un copy paste despre Nikita de ex), au vizite mai multe.Ar trebui promovati in motoarele de cautare cei care aduc ceva original. Voi ce credeti? Blogul meu il gasiti la profilul meu.

Răspuns Câştigător
| Byclick a răspuns:

Iti cumperi domeniu, cauda pe google, sunt multe siteuri de unde poti sa cumperi domenii, adica sa scapi de blogspot de la URL.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu apare blogul tau in Google? Cum spune un proverb "muntele nu vine la Mahomed ci invers" http://www.google.ro/addurl/?hl=ro&continue=/addurl poti sa faci asa (atentie, e bine doar o data pe luna)

| Byclick a răspuns:

E interesant blogul tau din moment ce e original, dar nu prea ai pus mare pret pe el, nu are nici domeniu. o alta mare greseala este numele foarte mare de genul XXXXXX.blogspot.com, daca vrei mai multi vizitatori trebuie sa modifici cate ceva: URL-ul, numele (sa coincida si sa fie atractive), widgeturile nu sunt bine aranjate, vezi si tu. asta pentru a citi, iar pentru a obtine vizitatori inregistreaza-ti blogul pe multe siteuri gen Blogul-meu.ro, etc twitter, stii tu happy noroc.

| Byclick a răspuns:

PS: Google iti va updata blogul la cateva saptamani si daca ai blogul de putin timp va dura cam o luna... incearca sa pui si taguri potrivite

| lupuvictor explică:

Byclick ai spus ca nu are nici domeniu? Cum adica? Unde sa-mi fac domeniu?

| atoatestiitoarea a răspuns:

Salut, am un domeniu unde te pot gazdui si o ruda care a terminat informatica si e specializata in seo
Toate astea GRATUIT