Pai e simplu.:
1. Te duci la editare profil in contul tau.
2. Dai click jos in dreaptape " Choose file" de la " Selecteaza imagine profil"
3. Alegi ce poza vrei din calculatorul tau.
Hope I helped!
Dai la"Editare profil" care se gaseste in partea stanga a paginii si apoi gasesti mai jos sa schimbi poza
Funda?
Pai dai pe poza ta si dai pe prima varianta de sus apoi ti se va deschide o fereastra su bifezi pe a 2 apoi dai select si apoi dai browser (rasfoire) si dai la poze tale si dai ok si gata. Funda pls
Simplu! Te loghezi, dai click pe ''Editare profil'' apoi dai in ultimul rand de completat, pe browse si-ti alegi poza, apoi dai pe ''Salvare...'' si trebuie sa astepti max. o zi!
In partea stanga dai la "editare profil" si jos de tot iti apare o casuta cu"alege fisier"dai pe el si apoi "salvare profil"
Apesi in dreapta, la editare profil, apoi undeva jos gasesti Selecteaza imagine profil. Dai pe choose si cauti poza care o vrei in calculatorul tau.
Pai... sa vedem. in coloana din stanga scrie acolo : Editare Profil. dai acolo si iti apare Numele. daca vrei sa ti-l schimbi sh joss de tot apare Selecteaza Imagine Profil. o selectezi sh dupa ceva timp iti apare poza la avatarul TPU. sper ca ti-am fost de folos. app fff frumos avatar :* daca nu intelegi lasa-mi un mesaj pe privat
In partea stanga apare Editare profil/Browse/poza dorita/ok/salveaza profil De obicei poza intarzie cam 1 zi sau 2 adica nu apare chiar atunci. Am patit-o si eu si mai toata lumea de pe TPU. Bafta
catalin542000 întreabă: