anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa scot micile  jeguri dintre butoanele de la tastatura?

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

O desfaci cu grija, scoti partea cu circuitul si restul (palsticul) il bagi sub dus. Dupa ce se usuca complet o montezi la loc, si e ca noua.
Numai bine, Shin.

6 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Eu tot zic ca e mai usor sa o desfaciwinking
Shin.

| Parintele a răspuns:

Iti recomand sa desfaci doar butoanele si sa nu desfaci tastatura. Le tragi in sus cu o surubelnita...de obicei ies usor si le scoti pe rand si le cureti cu o batista cu spirt, iar mizeriile le aduni cu un betisor pentru curatat urechile umezit foarte putin...sa nu scoti toate butoanele odata ca sa nu cumva sa nu mai stii cum sa le pui inapoi.Ai grija ca butoanele space, shift, enter au si un suport de sarma pe spate si trebuie pus astfel incat sa intre intre doua mici tije cand le pui inapoi... te prinzi tu la fata locului... spor la treaba.

| Parintele a răspuns:

No God e mascul.

| Bianca_4346 a răspuns:

Eu o intorc invers si ii trag cateva palme si cad toate ''surplusurile''de mancarebig grin seminte, nes, si altele... daca nu merge incearca cum au zis baietiihappy(nu stiu daca NoGod e baiat sau fatabig grin)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Punkeritza: daca Dumnezeu e barbat, logic ar fi ca si Nogod sa fie la fel. In plus, ai mai vazut tu femeie care sa stie atatea detalii tehnice: ce se afla in spatele butoanelor etc? Eu nu.

| deutzza a răspuns:

Eu o intorc invers si in dau 5/6 palme si cade toata mizeria di eawinkingbatting eyelashes