| marie a întrebat:

Cum pot sa vad la ce intrebare mi s-au atribuit inteligent, stupit, folositor, nefolositor si amuzant, ca asa stiu eu o metoda, dar imi ia o groaza de timp sa le verific mai ales ca am 100 si ceva de intrebari...ma poate ajuta cineva mai simplu sa vad la ce intrebare sau intrebari mi s-a atribuit stupi, am doar 3 din astea dar nu stiu dc...ma rog...stie cineva un mod mai simplu, astept raspunsuri, dai fundita cui cred eu de cuviinta:X...plss...mersi:*big grin

5 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Poate la ce raspunsuri, ca la intrebari nu primesti voturi. La raspunsuri, nu ai cum sa vezi, decat daca mergi la fiecare in parte si il recitesti; vei vedea acolo cum esti votata.

| inna a răspuns:

Intrii pe profilul fiecarui user si vezi acolo la voturi date de el.

| Casiana a răspuns:

Eu nu stiu, dar chiar as fi curioasa sa aflu cum se poate...Insa mai conteaza, din moment ce ai mai multe inteligente si folositoare? Majoritatea castiga!winking

| cd92 a răspuns:

Cand dai click pe vizualizare profil, dai click pe punctaj si vezi cate raspunsuri inteligente, stupit, folositor, nefolositor si amuzant ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Intră la "Raspunsurile mele", în partea stângă de avatarul tău şi verifici acolo.
Pa, pa.