Pai sub raspunsurile fiecaruia apar 3 buline.adica de selectat
:
folositor
nefolositor
amuzant
inteligent
stupid.si selectezi caseta care crezi ca i se potriveste raspunsului
sau daca te referi la fundite.atunci raspunsul cel mai folositor pentru tine.il selectezi ca si raspuns castigator.adica apare o funda portocalie.sub fiecare raspuns.mai stearsa.si dai pe ce de la raspunsul cel mai folositor.e ca un fel de "multumesc"...depinde la ce te refereai prin vot.deci cu votul asa e.
P`paa
Dupa ce cineva iti da un raspuns la intrebarea pusa de tine, sunt acolo jos (sub raspuns) niste cuvinte : folositor, nefolositor. etc si in fata lor este un cerc, dai click pe el si ai votat!
Funda?
La intrebarea pe care eventual ai formulat-o ai mai multe variante de a vota raspunsul ei in functie de cat de bun consideri ca este solutia data : amuzant, inteligent, nefolositor, amuzant sau stupid. Din cate stiu eu aceasta ar fi singura varianta prin care poti vota pe cineva.
Nu se voteaza. cu numere. daca ma intelegi.... rasp care iti pare cel mai bun ii dai FUNDa... iar rasp celelante se dau nota adica "folositor, amuzant, nefolositor, iteligent" daca ma intelegi tu funda?
Pai jos sub raspunsul persoanei pe care vrei sa votezi scrie inteligent stupid etc si alegi unul dintre ele. Funda?
Uite aici sub raspunsul meu sunt niste cuvinte :folositor, stupid etc. Bifeaza care le consideri necesare sau potrivite si apoi da click pe sageata aia din dreapta de langa acele cuvinte.Gata!
Pai jos sub raspuns scrie: RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid
Si deasupra au cate un cerculet. Poti vota 1 dintre Folositor/Nefolositor, Amuzant, si/sau Inteligent/Stupid de o data. Bafta! FundaA?
Adica vrei sa le dai locul 1. Este simplu cand tu pui o intrebare, iar mai multi utilizatori raspund la intrebarea pusa de tine.Iti va aparea o medalie la toate intrebarile pe care tu o sa o dai celui mai bun raspuns. Daca si altii ti-au dat raspunsuri la fel de bune jos sub fiecare raspuns iti apar urmatoarele: Folositor,Nefolositor, Amuzant, Inteligent. Cu acestea ii premiezi si pe ceilalti care ti-au raspuns la intrebarea respectiva.Bye.