| waXonwaXoff a întrebat:

Cum pot scapa virusii din calculator?

18 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Foloseste Clerasilk(e foarte bun) si poti folosi si un sapun nivea(iti cureti fata cu el in fiecarec seara) apoi folosesti o crema de fata! si mai rar o masca(daca e si naturala e cat mai bine) sunt o multime pe net! am si eu retete de masti in pc! daca te intereseaza imi dai un mesaj in particular!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Poti scapa de ei, reinstalandu'ti Windows'ul. Dupa ce l'ai reinstalat, iti instalezi un anti'virus bun, care sa iti "protejeze" computerul de toti virusii.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@malvynutza2 cred ca ai gresit intrebarea rolling on the floorrolling on the floor.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Prima data trebuie sa reinstalezi Windowsul happy Apoi sa pui un antivirus foarte bun happy Ti-l recomand pe Nod32winking

| dan11 a răspuns:

Au fugit prin casa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa instalezi un Avira Antivir Personal.Cand deschizi pc se "aprinde" automatbig grin

| Alien a răspuns:

Devirusarea se poate face si aici http://www.eset.com/onlinescan/
Foloseste ca browser Internet Explorer!

| GiuliaTamas a răspuns:

NOD32 antivirus sau Avira (http://www.free-av.com/)
Avira e gratis si e foarte bun. Succes la scos virusi :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bitdefender total security 2010 e super bun:X si e primul in toptongue

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Pai, poti scapa de ei si fara o reinstalare de Windows.
Instaleaza kaspersky internet security 2010, mananca ceva resurse, dar pentru o scanare nu mori. Apoi mai recomand o scanare online(use google). Instalezi TuneUp, face o scanare prin fisiere si ultimul pas, scanezi cu Malwarebytes Anti-Malware.
Eu asa fac tot timpul cand am virusi.

| AvalohAlyn a răspuns:

Foloseste un antivirus, eventual BitDefender ultima editie, eu il am si e foarte eficient.Nu am avut virusi pana acum.Succes.

| YoAnNa a răspuns:

Formateaza-ti calculatorul si dupa instaleaza-ti un antivirus bun. Baftawinking

| costyvas a răspuns:

Raspuns corect mumoasa! momentan, NOD32 este cel mai eficient antivirus de pe piata. Daca nu ai un virus de tipul Win32Jeefo - care nu iti permite sa instalezi ceva pe calculator, NOD32 va face curatenie ca la carte. Daca ai un astfel de virus, singura sansa este sa formatezi tot HDD'ul(daca ai mai multe partitii, toate trebuiesc formatate) si apoi reinstalare de Windows(aici recomandarea mea este Windows 7 - vei fi uimit de el, daca nu il ai acum). E foarte important sa iti lasi FireWall'ul activat si Windows Defender'ul sa isi faca up'date mereu. In felul asta, scapi de virusi happy. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai este o solutie:p daca iti amintesti cand a inceput sa-ti faca figuri pc adica practic cand a intrat virusei poti sa dai pc inapoi cu cateva ziletongue si dispartongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici cum sorryyhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| RoxiutssaXp a răspuns:

Eu am incercat AVG internet security 2013 e super bun...Bafta!:*:X

| Dorobantu_Andreea_1980 a răspuns:

Reinstalezi windowsul

Întrebări similare