| Walhalla a întrebat:

Cum pot stii cine mi-a dat ignore la mess?

Răspuns Câştigător
| mariusflorin90 a răspuns:

Salutare FcTorjinho daca doresti sa verifici sau banuiesti ca cineva ti-ar fi dat ignore sau permannent offline poti intra pe http://www.ascuns.ro/ si poti vedea, in caz de e online iar la tine in lista de mess nu e inseamna ca te are la ignore sau probabil te-a pus pe permannent offline;;)

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il pui la invizibil (pe internet) si daca e online te-a ignorat sau te are pus pe invizibil.

| ℓαυяα a răspuns:

Nu iti mai apare online pe mess

| hiphopgirl a răspuns:

Poi nu e online niciodata sau dispare din lista.

| tteo92 a răspuns:

Salut!
un detector sau ca nu il mai vezi online mult timp nu face mare lucru... te poate pune pe offline si el de fapt sa fie online iar tu crezi ca ti-a dat ignor pentru ca nu-l mai vezi online ori te uiti cu un detector... deci nu ai cum sa stii cine iti da ignore.
bafta!

| Dootzy a răspuns:

A,pai e fuarte zimplu.Te duci bynysor pa mesinger,yL icnorezi pa cate unu sh o sa zica fiecare "dar, di ce mie, di ce mie? cum ai putut a caca sa ma icnorezi pa mine?" si atunci iti ceri zcuse si il dezicnorezi si togmai care zice "eu team icnoreat ca asa a vrut musky mei da macio men" tu ii zici asa "aaaa uat a priti boi! or a garl! apai eu te yert, k asa l-am yertat si pe ala care nu ma icnorat! ca eu yert pe all over the people, indiverent ca ma icnoreaza sau not. Vreau ca all my people sa stie ca ii desicnorez pe all, bicaz eu have a gud suflet!" si gata.

| Dudyy a răspuns:

Te uiti pe http://www.imvisible.ro/ si acolo ii scrii id-ul daca scrie ca este online, iar la tine arata ca este off atunci ti-a dat ignore

| 현주 a răspuns:

Nu mai apare online deloc.Sau poti sa incerci cu un detector.thinking

| Toxicℓσνє a răspuns:

Pai poti sa intrii pe programul ala de pe google 'Cine e pe invisible?' si sa bagi id persoanei respective si acolo iti apare daca e offline, online sau invisible. Daca acolo e online si la tine offline inseamna ca te are la ignorehappy

| stefan1707 a răspuns:

Iei id frumos si vezi ca daca e online cu invizible.ro
daca apare la tine in lista ca e online nu ti-a dat daca nu apare ti-a dat

| ApkBR a răspuns:

Nu ai cum sa afli sigur.Intra pe www.aflastatus.com si introdu id`ul. Daca iti apare ca e online inseamna ca ai ignore, daca iti apare invizibil inseamna ca te tine pe invizibil.

| Kamasutra112 a răspuns:

Sunt mai multe moduri:
1-adaugal pe alt id si vezi cand e online apoi verifica si de pe idul celalalt
2-foloseste un detector yahoo care iti spune cand este online si de acolo poti sa iti dai seamahappy

| edivizitiu00 a răspuns:

Pe cine nu mai ai in lista si il aveai!laughing
Fundaa:

Întrebări similare