Raspunzand la mai multe intrebari pentru a acumula puncte si voturi.Bineinteles raspunzand cu ideea de a ajuta persoane si nu de a acumula un anumit numar de puncte.
Succes!
Multumesc pentru raspuns!
Din pacate dispun de prea putin timp liber.Am ajuns pe site-ul asta cand cautam ceva pe google si am fost placut surprinsa.
E interesant si imi place sa-mi petrec o parte din timpul liber citind intrebarile si raspunsurile membrilor; si de ce nu, sa incerc si eu sa fiu de ajutor
Cat despre calificative si aprecieri... nu poti alege un raspuns castigator la o intrebare daca ai primit doar 3 raspunsuri, de ex. Poate ar trebui sa existe un timp acordat...24 ore.sau nu stiu, incat sa ai ocazia sa citesti mai multe raspunsuri, vezi mai multe pareri si...sa ai de unde alege.
Nu imi foloseste la nimic o titulatura.Era o simpla intrebare, mai mult o curiozitate.
Oricum, pentru mine nu este relevant calificativul pe care il primesc de la o persoana, nu tot timpul este ales cel mai bun raspuns ca raspuns castigator.Alegerea este subiectiva.
Trebuie sa dispui de ceva timp liber pentru a putea raspunde la cat mai mult intrebari si cat mai bine pentru a putea acumula puncte si aprecieri din parte celor care intreaba sau a celorlalti utilizatori.vei fi surprinsa de calificarile pe care le primesti, nu intotdeauna sunt juste, depinde de fiecare si de forma de a gandi. poti vota si tu la randul tau.succes!
stefanst2312 întreabă: