Pai, eu cand chiulesc, plec pur si simplu, nu-mi fac griji ca vai daca afla mama...insa,poti proceda cum a spus cineva mai sus, te duci la cabinetul scolii si spui ca ti-e rau sau ceva, si sigur iti da o scutire si te trimite acasa.Sau,eu o mai sun uneori pe mama, si ii zic "vai mama, asa mi de rau, pot sa ma duc acasa?", si ce sa zica saraca, ca doar nu te-a pune sa stai la scoala cand te simti rau.insa eu de obicei ii spun mamei cand chiulesc, pentru ca stiu sigur ca raspunsul ei va fi "bravo, draga", si nimic mai mult.
Eu zic că ai chiulit şi aşa prea mult, stai la locul tău şi învaţă că "părinţii" se scrie cu doi "i" la capătul cuvântului, nu aruncate aiurea.
Pai eu am mai chiulit si parinti mei nu stiu
imi mai motivam eu absentele:ma duceam la medicu de familie sau medicul de la scoala si imi scoteam o scutire pentru o zii cand aveam mai multe absente
Eu am modificat nr. de la scl din telefonul mamei ca tata nu se prea intereseaza de mine la scoala.Mai departe am luat tramvaiul si ce sa spun pa, pa...
Pai eu cand chiulesc la ghiozdanul la un alt prieten care chiuleste,si merem prin oras, iar cu absentele pot cumpara o scutire contra facuta, ca na, diriga nu tine cont, ai scutire ti le motiveaza.Noi nu avem medeci la scoala dar avem un gardian prost al scoala ploiestiori, dar tine minte(chiuleste numai daca dai teste sau nu aiinvatat si te asculta)