Uite iti dau un copy paste la ce am raspuns mai demult:
Daca suferi de acnee depinde...
Tratamentele naturale nu functioneaza la oricine desi uite, eu iti recomand de la farmacie niste solutii destul de bune care chiar au efect:
Extract de Aloe Vera punctaj maxim :X :X
Zynerit -Are efecte din primele 3 zile :X, previne aparitia altor cosuri
Cutaden, Isotrexin, Skynoren -Acnee si pete efect in maxim 2 saptamani, previne aparitia altor cosuri
cred c-ai observat ca cosurile dispar numai pe perioada tratarii nu? Ele, revin (na si varsta lor ) n-ai incotro nu vei gasi tratamente care eleimina cosurile de tot. Ai zis ca ai folosit multe creme, presupun ca ai tenul mai dificil.
Foloseste mereu tratamente impotriva aceei insa nu intodeauna acceasi de exemplu o saptamana zynerit cealalta saptamana isotrexin pentru ca asa pielea nu se va obisnui cu crema si efectele vor fi mai "cu satisfactie ".
O zi placuta!:
Date cu lamaie. Tamponezi usor apoi freci ceva mai tare. O sa usture putin dar ajuta.
P.s.: nu ai voie sa te speli pe fata de abia dupa ce ti se usuca. Funda?:X
Incearca Zineryt ^^ e bun nu numai pentru cosurile de pe fata dar si daca ai pe spate sau pe piept intr`adevar e in jur de 30 de lei insa un an te tine sigur ^^ [propria experienta] sau mai poti incerca cu pasta de dinti O.o nu am incercat insa am auzit ca functioneaza pentru ca usuca pielea oricum iti recomand ca dupa ce folosesti oricare dintre astea 2 sa folosesti si o crema ca sa iti hidratezi un pic pielea ^^ btw. la zineryt rezultatele se vad cam din prima saptamana si se foloseste seara inainte de culcare
Pai daca ai breton nu il tine pe frunte Nu va lasa pielea sa respire si nu vei scapa niciodata de ele.Asa mai bine suporti oleaca sa se vada cosurile ca dupa ele se vor usca si vor disparea.( asta in cazul in care ai breton) Daca nu ai incearca sa iti faci un program sa ai grija de tenul tau, foloseste o lotiune tonica, incearca sa te demachezi mereu daca te dai cu fond de ten spala-te bine pe fata cu un sapun protex sau dove
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: