| Marko_7130 a întrebat:

Cum pun si eu poze pe hi5 modificate de mine? Adica am poze si sunt modificate. culoarea, contrastu si mai multe. si cand le urc pe hi5 mi le face normal. nu le face ca in poza originala. cum pot sa le pun asa cum vreau eu?

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cu ce program le-ai modificat? Ce format sunt? Baga-le in paint si apoi salveaza-le cu terminatia JPG si redenumeste-le apoi le incarci din nou pe HI5.

| WeedOo a răspuns:

Symplu ati trebuie un program de modificat poze bun cum ar fi Photoshop cs3 asta al folosesc eu si poza de la profilu meu e facuta de mine tongue e foarte bun si nu e greu de umblat cu el dar vezi sa nu al ei pentru 30 de zile sa ati ei si cracku pentru el daca vrei poti sa mi dai add si ati dau eu tot ce ati trebuie pentru el tongue symplu_cs

| Marko_7130 explică:

Terminatia este.jpg. eu le-am modificat cu telefonul, le-am salvat in calculator asa cum le-am modificat, merg perfect daca dau sa le vad. dar cand le urc pe hi5 le pune normal. adica fara modificare. eu de exemplu am o poza mai inchisa la culoare. si cand am pus-o pe hi5 era deschisa rau.