Ai primit Ban pe IP. Nu cred că mai ai cum s-o rezolvi.
Poți intra pe acel site numai folosind alt IP.
Frumoasă procedură aleasă de către decathlon și în loc sa încerce sa rezolve problema pe cale amiabilă, ei blochează. Mi-e silă de oamenii ăștia lași care cred ca un singur buton rezolva problema. In loc sa ia măsuri cu mecanicul care își bate joc de clienți. Pentru ca da, este pilă bine pusă acolo. Nu îl miști de acolo nici cu excavatorul pentru ca este totul pe relații, cunoștințe, nepotisme.
Oricum nu rămâne asa. Ce am făcut în scris, a fost către magazinul local. Ca și cum as merge sa reclam un polițist la secția de care aparține, iar ei se susțin între colegi. Pentru toate exista și ceva mai sus și deja am trimis spre București pățania. Dacă nici asa nu sunt luat în seama, voi scrie în engleza spre alte magazine din lume pana va ajunge sesizarea la un CEO ceva mai sus, sa vadă toți ce management exista prin alte magazine. Oarecum ma simt jignit pentru faptul cum sunt tratat ca și client fidel. In loc de scuze sau altceva, sa primesc ban în ip. Asta pentru ca își susțin ei odraslele, angajații rude și mai știu eu.
Sa vezi ca nu era ban pe IP, era o problemă la mine în browser. M-ai făcut încât le-am și scris sa ma iau de ei. Mi-au răspuns pe messenger!