| enemyhay a întrebat:

Cum sa cresc masa musculara a antebratelor mele?
rog pe toti cei cu experienta in domeniu, practicanti de culturism care pot veni cu un program de antrenament sa imi dea cat mai multe sfaturi.multumesc anticipat!
Tin sa precizez ca in biceps am 38 cm, iar in antebrat cam 32,
deci am nevoie de un sfat cat mai util.
Multumesc anticipat tuturor celor care ma puteti ajuta!
Stima...

3 răspunsuri:
| drAn3 a răspuns:

Cumparati o jucarie ca asta
http://www.fitnessworld24.net/images/32551frei_132.jpg
eu am facut mult timp, zilnic de mai multe ori, cand citeam, cand ma uitam la teleu, inainte de cullcare, mereu! Aveam antebratul cat bicepsul, daca incordam zici ca eram popeye.
Daca ai o haltera, fa asa :
http://www.tivital.de/img/obergriff.JPG
nu conteaza daca ai bara lunga, sau haltera mica. iei una in mana, stai in pisioare sau in fund si ridici haltera din incheietura. Mai bine in picioare ca poti sa faci in 2 directii :
In picioare, haltera in mana (cel mai bine 2), stai drept, te uiti in fata, palmele daca le desfaci arata in fata, merge si in spate, dar pe mine asa m-a invatat.
de 3 x cate 8-10 repetari, cel mai bine pui atatea kg incat sau reusesti la a 3-a serie sa faci si a 10-a repetare, si sa fii epuizat, deci sa dai maximul

| enemyhay explică:

Am o jucarie ca aia...cum sa va zic, eu fac si antrenament pentru antebrate cu haltera si gantera...insa nu creste! sau nu stiu eu cat ar trebui sa creasca, fiindca asteptarile mele sunt mult mai mari. oricum, daca stiti ceva mai. ceva mai savant!
ajutati-ma si pe mine,
stima!

| sopy93 a răspuns:

Te duci la sala? Daca da nu trebuie sa faci foarte mult antebrat faci doar exercitiile recomandate de antrenor pentru ca oricum antebratul lucreaza si cand faci biceps si la mai multe exerciti. Daca nu te duci la sala fa cum a spus drAn3 exercitiul cu gantera este foarte bun P.S. Si eu eram innebunit de antebrat dar acum e chiar aproape la fel de mare ca bicepsul si nu prea imi place cum arata si inca ceva nu trebuie sa fie neaparat mare trebuie sa fie tare si definit daca e asa nu trebuie sa iti faci probleme