| enemyhay a întrebat:

Cum sa cresc masa musculara a antebratelor mele?

rog pe toti cei cu experienta in domeniu, practicanti de culturism care pot veni cu un program de antrenament sa imi dea cat mai multe sfaturi.multumesc anticipat!

Tin sa precizez ca in biceps am 38 cm, iar in antebrat cam 32,

deci am nevoie de un sfat cat mai util.

Multumesc anticipat tuturor celor care ma puteti ajuta!

Stima...

Răspuns Câştigător
| mihaibrasov a răspuns:

Atata vorbarie... Ia de aici si fa-ti treaba:

http://www.youtube.com/results?search_query=forearms+workout&aq=0

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin sa iti spun ca. nu sala e buna. culturismul. adevarat iti zis ca flotarile daca faci 10 flatari cate 10 serii pauza 3 min. atunci esti altcineva. La sala daca mergi e aiurea nu e natural, si nici praful daca il ei nu e util. Si la sala e bine sa mergi, trebuie sa mananci sa te odihnesti sa alergi toate dar sa respecti programul

| claudiuflorin a răspuns:

Tin sa iti spun ca. nu sala e buna. culturismul. adevarat iti zis ca flotarile daca faci 10 flatari cate 10 serii pauza 3 min. atunci esti altcineva. La sala daca mergi e aiurea nu e natural, si nici praful daca il ei nu e util. Si la sala e bine sa mergi, trebuie sa mananci sa te odihnesti sa alergi toate dar sa respecti programul. am trimis de doua ori mesaj, ca nu am fost conectat unul de anonim dar tot eu sunt. si unul acum. Am trimis doua mesaje la fel, sper sa intelegi. O seara placuta

| marcela290 a răspuns:

Poti face antrenamente la sala timp de cateva luni dar este pierdere de timp si de bani. mai bine te duci 2 luni la sala si in acest timp iei vitamine. dupa cateva saptamani o sa vezi efectele. stiu asta pentru ca fratemiu este culturist. inainte lua si el vitamine pana cand nu mai s-a dus la sala si acum detine sala lui de forta se lucreaza singur si foloseste steroizi care sunt mult mai puternici si mult mai rapizi decat vitaminele. acum este decizia ta. bafta in continuare si incearca sa iei decizia care ar fi in folosul tau. salut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, antebratul trebuie sa fie mai mic decat bratul, nu vad de ce ai vrea sa-l mai cresti.

| baru a răspuns:

Sall. Este mult de discutat, dar daca vreisa ai antebretul mare, intra pe Brat de fier, si acolo ai toate exercitile pentru antebrat. De la culturism nu prea ai ce lua, pentru antebrat. Pa

| cristi202 a răspuns:

Exista un exercitiu simplu pentru dezvoltarea antebratului, daca consideri ca e prea mic. Se face fie cu bara cu greutati, fie cu ganterele. Eu as prefera bara, pentru ca miscarea e mult mai precisa pentru ambele miini. Prinzi bara in palme, si nu faci miscarea din coate, ca la bicepsi, ci doar din incheietura miinii (a palmei). Poti sa faci cu palmele pozitionate in sus (ca la bicepsi) sau invers, pozitionate in jos. Depinde de care muschi al antebratului vrei sa fie lucrat. Ideal, pentru ca intreg antebratul sa fie bine lucrat, e bine sa faci ambele exercitii.
Si inca ceva, la fel de important. Incheietura miini fiind o zona mai sensibila, ai mare, mare grija la incalzire, altfel poti avea surprize neplacute.

| mdany a răspuns:

Buna. Orice ai face SA NU FOLOSESTI STEROIZI si chestii dinastea.Iti fac ele niste muschi asa cad de cat dar o sa ai probleme de sanatate pe care ...nu mai zic.Incearca sala de forta.In general eu folosesc ganterele folosindu-le intr-un anumit mod si este eficient.