| Dana2103 a întrebat:

Cum sa dau bacul altui stat? Fara sa fiu cetatean

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine apuca-te de invatat, nu mai visa, că nu se poate. Din ce vad, limba romana nu prea iti place.

| Dana2103 explică (pentru darrio2007):

Stai tu linistit/a ca imi place limba mea. Doar parerea ta ma interesa in dimineata asta

| darrio2007 a răspuns (pentru Dana2103):

Parerea mea si a altora.
La ce mai intrebi daca nu-ti convine adevarul spus de majoritatea de pe aici? Pune mana pe carte, ca pe acolo nu iei bacul doar daca iti arati buzele. Raspunsul corect este al lui Jassmina.

Eu nu caut parerea oricui ci una si buna

Mai bine zis, vrei doar raspunsul dorit de tine. Altul nu accepti.

Exact. Probleme?

| doctorandus a răspuns (pentru Dana2103):

Https://www.ibo.org/

Atentie ca asta e liceu international, nu doar un examen.

Pe chestie de COVID-19 operatiunile sunt suspendate.

Eu nu. Se pare că dintre noi doi tu ai probleme.

Nu ti a scris nimeni. Poti pleca.

Poti pleca tu. Sunt satul de 10 ani pe acest site de unii ca tine care nu stiu ce vor. Dar clanța e mare.
Ți s-a dat un raspuns foarte bun de catre cineva.

| Violleta2022 a răspuns:

Imposibil asa ceva!

| Dana2103 explică (pentru Violleta2022):

Stiu care au dat bacul spaniol

| badpanda a răspuns (pentru Dana2103):

"bacul spaniol"
La cum scrii in limba romana, inteleg de ce cauti sa schimbi tara.

| zilog a răspuns (pentru badpanda):

Idealul ei in viață este să devină model VIDEO-HCAT-istă!
La video-chat nu îi trebuie gramatică pentru că poate colabora cu urâta clasei care știe și gramatică si limbi străine să ii scrie textul!
Cei urâți dar deșțepți de unde ar mai câștiga și ei o pâine dacă nu ar exista și persoane frumoase!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Dana2103):

Bacalaureatul este un examen al maturitatii, care se sustine la incheierea celor 12 ani de liceu, pentru cei care au studiat la cursul de zi (si 13 ani, pentru cei care au terminat la seral).
El se sutine in tara unde ai terminat ultimul an (clasa a XII) la materiile profilului clasei la care ai fost.
Bacaureatul in Spania, America, Australia sau orice alta tara din lume, se sustine in conditiile in care elevul a invatat ultimile 12 luni in acea tara.
Spania este in Uniunea europeana, deci nu-i nevoie de cetatenie, dar este vital sa fii terminat liceul acolo si sa fii fluenta in limba spaniola.

Sa-mi fie cu iertare, dar daca tu nu esti capabila sa iei un 5 la matematica, unde cerinta problemei este in limba materna (romana), cum vei fii tu in stare sa iei toate examenele BAC-ului, intr-o limba straina?

| Dana2103 explică (pentru badpanda):

Bea un pahar de wiskey si calmeaza te

| Dana2103 explică (pentru zilog):

Nu mai sta tu de grija mea

| relian a răspuns:

Despre ce anume vorbesti? Formularea mi se pare cam ciudata laughing

| zilog a răspuns:

Este extraordinar de greu să dai examenul de Bacalaureat în altă țără
trebuie ca academia Română sa incheie un parteneriat cu academia din țara respectivă pentru ca studiile tale din România să poată fi echivalate în țăra respectivă! Extraordinar de complicat si poate dura veșnicii!
Apoi dacă ai carente impedimente în stăpânirea propriei tale limbi cum crezi că o să poți copia in altă țără pentru că fiecare țără are și regionalismele ei si arhaisme si cuvinte imprumutate din alte limbi
Cum ar fi BORTĂ, SNAC, tormuz, micina,
sau expresii cum ar fi "așa șõ primit" sau este ora "zece peste șinși"
adică in realitate este ora 9:55AM asta însemnă că ii mai trebuie 5 minute la ora 9 ca să devină ora zece fix.
Astea sunt doar exemple de la Modovenii nistri care se spune că ar vorbi tot limba Română teoretic dapoi să te hazardezi să dai intr-o țară străină intr-o limbă străină. Poate că te lasă și să copiezi de pe foi
cât timp îți ia și cât de multe greșeli vei face? cât de încet va funcționa propriuzis acest proces de copiere ținând cont că trebuie să fii atentă la fiecare literă în parte! Ai făcut proba ai cronometrat?

EU SUNT PE IDEIA CĂ TREBUIE SĂ ÎȚI IEI BAC-ul pe bune pentru că altfel vei avea despre tine tu personal o idee foarte proastă in viață!
Pt că pe tine nimeni nu te întrebă dacă ai BAC-ul la cât de frumoasă ești ci o să te întrebe "CE ȘTII SĂ FACI?"