| Ionelusha a întrebat:

Cum sa devin superstar il jocul stardoll?

17 răspunsuri:
| R9kitty a răspuns:

Din cate stiu eu trebuie sa platesti sau sa ajungi la un anumit numar de starpoints... bye

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Buna! eu sunt star.se poate daca bagi 2 euro de pe telefonul mobil. esti 14 zile star si odata la 14 zile bagi 2 euro.Succes.eu sunt thandacovergirl. daca vrei sa m vezi pe stardoll*:

| Dy.dY KandY a răspuns:

Intrii pe stardoll. Dai click pe "Upgrade Now". Si poti sa te faci cu telefonul mobil ori cu cardul de credit. Pretul este cam 8-9 lei parca.

Sper ca te-am ajutathappyFundita?batting eyelashes

| ¢øиνeяše a răspuns:

Intrii pe site-uul official la stard doll, si dai la be:superstar sau Vip, dar trebuie sa platesti, nu foarte mult dar trebuie, daca eti inca mica, ar fi o idee mai intai sa iti intrbii parintiibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu
si eu ma intreb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioana asculta esti o proasta si un bou mare ai inteles si nu iti spun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu ma intreb dar nu vreau sa platesc din cate am inteles trebuie platit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posti si fara sa platesti acum mai nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jocul stardoll poti fi superstar cu personajul cu care joci nu tu. Am jucat si eu jocul este interesant, fain, dar si plictisitor uneori. Eu zic sa il joace cine vrea caruia ii pl nu oricine la care nu ii pl si apoi sa faca reclamati ca asa si asa este jocul. E fain jocul mie imi pl si daca nu mi-ar pl nu as ziceti toate prostiile macar bucurativa ca aveti ce sa jucati nu sa faceti reclamatii nu toate jucariiile sunt pe placul tutoror nu la toti le pl jocul care imi pl si mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Straduiete, nu te lasa, intrecei pe altii, fa bani multi si da o petrecere asa de grozava incat toti sa vrea sa vina si se va auzi despre ea.Vei deveni un SUPERSTAR. BAFTA!

| FatalScream a răspuns:

Pentru a obține statut de membru Superstar, fă clic pe "Mai mulți Stardolari", sub Avastarul tău, și apoi pe "Superstar + Stardolari". Pe pagina de plăți, vei găsi diferite modalități de a cumpăra Stardolari și/sau statut de membru Superstar. Dacă ești deja Superstar, poți alege să cumperi mai mult timp ca Superstar sau doar Stardolari.
Stardolarii pot fi cumpărați doar cu bani adevărați. Funda?

| MarianaTirzuman a răspuns:

Pai da, toate fetele au dreptate. Trebuie sa platesti, mai sunt hack-uri pe net de jocuri, dar iti da ban Stardoll daca intri pe un hack cred. Funda?

| dirtoaica a răspuns:

Eu sunt superstar si am platit la oferta 30 de lei pentru 3 luni si daca vrei pentru o luna costa 20 de lei. Daca vrei sa afli cum dai la upgrade now si vezi acolo mai multe explicatii.Add me pe stardoll numele meu este irina0809

| ancamaria99 a răspuns:

Te poti inregistra aici http://www.prizerebel.com/index.php?r=2455431 si cand vei face 10 puncte ii poti folosi pentru a fi superstar pe stardoll, bafta si numele meu pe stardoll este " chicankka " viziteaza-ma

| ღღLarysaღღ a răspuns:

Sper ca sti unde intri pentru a deveni superstar... asa... poti plati cu cardul si prin a trimite sms la nr care iti spune! :d Sper ca te-am ajutat! fundita :*

| ღღLarysaღღ a răspuns:

Sper ca sti unde intri pentru a deveni superstar... asa... poti plati cu cardul si prin a trimite sms la nr care iti spune! :d Sper ca te-am ajutat! fundita :*?

| DyaAdry a răspuns:

Buna! Pentru a deveni SuperStar trebuie sa platesti,fie cu credit de pe telefon, fie cu cardul. Inainte, nu stiu daca si acum mai poti, trebuia sa atingi un numar de Puncte Star.
Daca ti neaparat sa devii SuperStar, intreaba-ti parintii daca te lasa cu credit de pe telefon.

Întrebări similare