Este ilegal. Nu mai pune intrebari din astea pe aici. Risti sa ramai fara cont. Citeste! http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#12
De cand este ilegal sa am o copie de pe site-ul Microsoft?
Nu! Este ilegal sa-l ai fara licenta.
Si poate cineva sa imi faca ceva daca nu il activez niciodata?
In mod normal, da. In tara asta nu! Am prieteni in Germania si-mi povestesc ca n-au curajul sa faca asta. In cateva zile vine politia si-i tunde. Si la noi sunt niste pedepse de te crucesti ( 6 luni la 3 ani sau amenda penala) dar n-am auzit, in orasul meu, decat un singur caz si ala al unui prost. Facea CD-uri cu filme si muzica si asa l-au prins.
Vreau sa apara chiar daca este activat
Trebuie sa folosesti un utilitar pentru asta.
Ultimate Windows Tweaker 4.7.1
Cu el imi dezactivez Cortana, telemetria si altele.
Iar mesajul dinn dreapta jos nu va fi "Activate Windows...", DACA e deja activat, ci va fi:
Windows 10 (Pro)
si dedesubt - numarul buildului.
Activate Windows dispare in momentul in care l-ai activat cu o licenta.
Daca nu il activezi niciodata, textul "Activate Windows" ramane permanent pe ecran... si nu o sa poti customiza anumite chestii (culori, teme, icoane mai mari, fonturi mai mari, distanta intre icoane pe desktop, latimea meniurilor, etc etc)
Cel de pe site-ul Microsoft NU contine o licenta.
Nu este ilegal sa-l ai fara licenta avand in vedere ca Microsoft ti-l ofera gratuit la ei pe site. Nu mai abera, salontanule.
Pai cum ca asa vine de pe site-ul Microsoft gata cu activate windows nu e crackuit
De fapt am un cont Microsoft cu licenta care mi-l activeaza cand bag contul dar o sa il las asa pana apare activate windows or bill gates will come to your house and steal your dog