| Daciana_2331 a întrebat:

Cum sa ii dau la mess ca sa imi apara idle? big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la Messenger sus in stanga deasupra avatarului. Messenger--Privacy Options--Idle Status--si unde scrie Show me as Idle if I don't use the computer for ---baga 1 min. Apoi dupa 1 min esti idle.

7 răspunsuri:
| GaBBiii a răspuns:

Exista un program.
Mergi la Google si scrie,, Programe pentru yahoo"
Vei gasi programul acela.
Anul Nou sa iti aduca sanatate si fericire`!
Cu drag,
GaBBrieLA BiBuuu`

Pa, pa`!

| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Pai iti apare idle daca nu atingi mouse-ul pc-ului, daca nu il misti timp de 1 minut sau 15 minute, depinde cum il ai setat. Si atunci iti apare idle.

Sper ca te-am ajutat! Pa-pa!happy

| Ancutsa a răspuns:

Buna!
idle iti apare la status atunci cand nu esti la calculator - depinde cat timp ai setat pentru a aparea -si imediat apare.
iar daca tu vrei sa fii idle si esti la calculator, iti trebuie un program. iti dau linkul si il downloadezi.
http://www.ymvista.com/idle-fals-fake-idle-pentru-yahoo-messenger/
E foarte bun, asta il folosesc si eu :D.
Bafta si sper ca te-am ajutat! :*

| Mirco a răspuns:

Idle apare daca nu mai umblii pe pc ceva timp si il lasi pur si simplu aprins

| Bogdanna a răspuns:

Intri la messenger acolo sus dupa dai privacy si in dreapta iti scrie ceva de genul " Show me as "Idle" if I don`t use the computer for...si este un patratel cu numere si cifre si iti setezi la cat timp vrei sa iti apara Idle sper ca te-am ajutat. Pa pa
Un An Nou fericit >big grin

| ToxicBubless a răspuns:

Te duci sus la messanger->preferences->privacy->[unde scrie acolo:Show me as idle if i don't use the computer for...si selectezi acolo "1" minutes]... fundabatting eyelashes?

| Daciana_2331 explică:

Ms