| Diejjcjdjfjcjj a întrebat:

Cum sa impachetez un vibrator?laughing
Vreau sa ii fac cadou unei prietene si vreau sa nu isi dea seama ce e si sa radem toti
Cine vede va rog sa scrieti orice, cu cat mai multe cu atat mai bine

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

îl bagi într-o cutie în altă cutie pe care o împachetezi frumos

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Atît stie Românul sa i si bata joc de altii, sau unii de ceilalti, gîndeste te cum se va simtii persoana căreia îi dai cadou vibratorul si sa mai face ti si misto de ea, poate fata este rusinoasă si timidă si nu gustă astfel de glume proaste, vrei sa o pierzi de prietenă? Acel vibrator il poti da cadou cand nu sunt si altii de față, de ce vrei sa i dai fetei cadou vibrator? Sa i ti bati joc de ea ca nu are prieten si se autosatisface? Tu cum te ai simtii daca ea ar rîde de tine daca ti ar da un cadou si te ar jignii de față cu toti daca nu ai prietenă si faci lab@, este usor sa jignesti pe altcineva cu buna stiintă ca aici nu este vorba de o greseală, aici vrei tu sa i ti bati joc de fată. Ce rusine.

| Diejjcjdjfjcjj explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu comenta daca nu cunosti
Fata a zis de fata cu toti ca vrea de ziua ei un vibrator
Are iubit si e o fata foarte crazy
Nu aveai se face decat sa imi scrii mie un roman cu care eu sa ma sterg undeva?

| mihai69 a răspuns:

Îl pui împreună cu o sticlă de lubrifiant și o cutie de prezervative într-o cutie de trusă de prim ajutor (din alea pentru auto).
La final o înfoliezi.

| Fatamuntilor a răspuns:

Asa ceva NU se face! Oricat de amuzat ar fi pentru tine si restul gastii!
Oricat de mult ar tine prietena ta glume ar putea sa nu ii pice bine si se poate sa se simte stanjenita!
Tu cum te-ai simti in locul ei?

| Diejjcjdjfjcjj explică (pentru Fatamuntilor):

Decat sa comentezi mai bine taci
Ti am cerut sa iti dai cu parerea legat de gest?
Fata isi doreste un vibratoooooor
Ce nu intelegeti?
A zis la toti ca vrea
Sunteti culmea prostiei cate unii

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Diejjcjdjfjcjj):

SEZI bland si nu te aprinde!
Deci zici ca fata si-i doreste si ca nu s-ar supara daca l-ar primi intre prieteni!
Faci rost de mai multe cutii de marimi diferite.Lasi vibratorul in cutia lui, il impachetezi in hartie, Pui in cutie, impachetezi si tot asa pana obtii un pachet marisor.Sa spunem de jumate de metru.Sau ma mare daca il poti transporta.
Cand mergeam eu la aniversari asfel de gesturi erau la moda, ne amuzam copios.Dar puneam chestii mici gen suzete, jucarii de bebe!

| Zuzu1991 a răspuns:

Nu inteleg intrebarea... vrei sa ii faci cadou PROPRIUL vibrator si nu ai ambalaj?
ca, daca, cumperi un vibrator, ala vine direct intr-o cutie peste care poti sa pui hartie de impachetat opaca si sa nu se vada nimic sub ea (sau pui mai multe straturi)

si, vezi, ca s-ar putea sa iubeasca vibratorul ala mai mult decat boyfriend-u' tongue

| Diejjcjdjfjcjj explică (pentru Zuzu1991):

Am cumparat un vibrator si voiam sa fie ceva amunzat
Gen intr o banana laughing)dar nu am cum sa il pun si ma gandeam ca pote aflu idei noi

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Diejjcjdjfjcjj):

Inteleg, trebuia sa explici asta in intrebare, atunci poate aveau oamenii ideiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu ai nevoie decat de o cutie si daca vrei sa arate a cadou o invelesti in hartie colorata.

| Julia1188 a răspuns:

Cumpara-l gata impachetat pentru a fi oferit cadou.