| Just4Joker a întrebat:

Cum să-mi recapăt credinţa in Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| iFuckedWithGod a răspuns:

De ce ai nevoie de asa ceva?

| Just4Joker explică (pentru iFuckedWithGod):

Uneori, credinţa asta te ajută să treci mai uşor peste lucrurile grele...
Dar, cred că voi rămâne... ateu

5 răspunsuri:
| TheKiller a răspuns:

Pai daca nu vrei sa citesti Biblia trebuie sa mergi la Biserica, Dumnezeu este foarte iertator si seara inainte de culcare poti sa te rogi cu fata spre Nord la fel este si dimineata tongue. Funda?
P.S:Cel de mai in jos este satanist nul asculta credinta in Dumnezeu este foarte importanta...

| dani112 a răspuns:

Biblia e o varianta.nu inteleg oaeni prosti care nu cred cum domne credeti ca e totul asa perfect ca fiecare chestie de pe planeta si din univers contribuie la ceva? stati si ganditi-va un pic ca multe chesti din ce v-ati dorit cu timpul s-au implinit in fine treaba voastra

| ghiolbitza a răspuns:

Frate, ai rabdare pana dai de un necaz mare, vreau sa zic de un necaz enorm, sa vezi atunci cum iti recapeti credinta in Dumnezeu, de parca nici nu ti-ai fi pierdut-o vreodata. La fel am facut si eu acum vreo 4 ani. Am facut un accident urat de tot cu masina si cand m-am trezit din coma am fost anuntat ca e necesara amputarea piciorului drept de la genunchi in jos (fusese prins intre fiarele masinii si zdrobit) caci incepuse sa faca cangrena si doctorii vroiau sa evite complicatii. 4 medici universitari de la Iasi si Tg.Mures au fost de parere ca piciorul meu e pierdut si trebuie amputat. Frate, iti zic, 2 nopti la rand am plans si m-am rugat la Dumnezeu sa imi salveze piciorul. Eu nu ma omoram cu credinta sau minunile si eram putin sceptic in privinta ajutorului divin. Doctorii m-au pus pe antibiotice foarte puternice si cheagurile de sange (care blocau circulatia si favorizau inceputul cangrenei) s-au dizolvat, doar degetul mare de la picior era afectat grav si a trebuit amputat. De asta zic, ai rabdare pana patesti tu sau cineva drag tie ceva foarte grav, sa vezi atunci cum ai sa crezi in Dumnezeu.

| lonelyangel13 a răspuns:

Buna! Citeste Biblia, mergi la BISERICA.