| grigor3 a întrebat:

Cum sa nu mai imi pese de parerea altora deloc? stiti exercitii pentru asta sau orice dati-mi cat mai multe sfaturi dar va rog ceva care sa si functioneze macar asa un 80% nu ceva care sa nu ma ajute mai deloc!

2 răspunsuri:
| BeautifulSunflower a răspuns:

In manualul de religie spune ca Dumnezeu ne a creat pentru ca ne iubeste. Eu, personal, cred ca scopul oamenilor pe pamant este iubirea, sa ne gasim sufletul pereche. Si indiferent daca suntem frumosi sau urati, noi tot il vom gasi, chiar daca multe persoane ne jignesc spunandu ne urati. viata noastra continua, chiar daca am primit o remarca mai neplacuta. Cei frumosi se cupleaza cu cei frumosi, cei urati cu cei urati, oricum ar fi, nimeni nu ramane singur! Si in loc sa judecam, ar trebui sa ne continuam viata, cautand sa indeplinim scopul cu care am fost lasati pe pamant, sa gasim iubirea! Asa ca nu mai asculta ce zice lumea, fiecare are viata lui, destinul lui, nu esti cu nimic mai slab decta cel de langa tine, iti vei gasi sufletul pereche la fel ca si cel care te a jignit, vei avea o slujba, tot ce ai nevoie, viata continua!

| DraguRaduMihai a răspuns:

Gandeste-te ca parerea lor nu iti afecteaza in niciun fel viata. Ai fost, esti, si vei fi mereu acelasi!