anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa pari mai importanta? si pentru baieti si pentru fete?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Nu stiu exact ce intelegi prin importanta si de ce ai vrea sa pari mai importanta. In fine, incerc sa te ajut, o persoana importanta e o persoana de obicei ocupata, daca esti important e nevoie de tine in multe locuri asa ca incearca sa pari activa mereu faci ceva, esti implicata in vreun proiect, sa ajuti oamenii sa aiba nevoie de tine astfel incat sa devii importanta pentru ei, vorbeste des la telefon si incearca sa ai mereu o imagine impecabila ca si cum intr-adevar ai fi o persoana importanta si nu iti permiti sa arati neingrijit. Ultimul lucru incearca sa fii informat ca in orice domeniu sa ai o parere corenta astfel incat oamenii sa apeleze la tine pentru sugestii, sfaturi etc.

10 răspunsuri:
| didina6850 a răspuns:

Sa nu iti mai pese de nimic

| RoseOfTheFire a răspuns:

Da de ce vrei sa fii mai importanta fii tu insuti.

| 4b a răspuns:

Ca lumea sa te aprecieze ori trebuie sa faci ceva frumos, iesit din comun astfel incat sa-i lasi pe toti cu gura cascata, ori sa faci o prostie de n-o sa te uite nici internetulhappy
PS: cauta-ti preteni care sa te aprecieze pentru ceea ce esth acu', fara schimbari bruste.

| AndreiP98 a răspuns:

Pentru ce sa pari mai importanta? doar pentru atentie? ...Incearca sa te imprietenesti cu cat mai multa lume, asa vei fi mai importanta pentru ei.

| ciprian1997 a răspuns:

Fii tu insati...
cred ca e cel mai bun sfat...
adica nu fi falsa ca oamenii isi dau seama daca ai doua fete...
funda?

Răspuns utilizator avertizat
| Shocate_Capuse_1977 a răspuns:

Apuca-te de fumat

| Daria597 a răspuns:

Sa pari importanta... eu cred ca ar trebui sa fii ceea ce esti, si nu ceea ce vor ei sa fii, iar daca asta nu te va ajuta cu nimic, atunci inseamna ca nu ai dat peste persoanele care trebuie. Eu cred ca persoana care va tine la tine te va considera importanta asa cum esti.

| PitzyRo a răspuns:

Macheaza-te strident, pune-ti fuste scurte, fumeaza, bea cot la cot cu portaru de la scoala, tunde-te la chelie, bate-ti profesorii etc. Sunt multe moduri. Nu vei parea mai importanta dar vei iesii in evidenta.

| alinush1998 a răspuns:

Pai....inbracate cu haine care sa iasa in evidenta si mereu sa te bagi in vb altora si te faci ca stiii despre ce vb si ca iti place! funda?