Eu imi strang banii din alocatia care e pe card.o pastrez acolo pana cand am cu adevarat nevoie de ceva scump..in rest pentru o prajitura, o bluza sau o carte imi da mama +banii pe care ii primesc de ziua mea sau de la bunici.Dar am o mica intrebare : pentru ce iti trebuiesc bani asa multi? Nu cred ca ai mai mult de 14 ani.
Pai vreau sa imi cumpar un telefon nou ~ Ca la al meu i s-a sgariat ecranul si din ce imi mai ramane, un card De memorie + poate o pereche de cizme... ca vine iarna Deci in total cam 600 lei (ca vreau telefonul sa fie de 400 lei si cardul de vreo 30 lei si cizme cam de 180 lei... deci cam 600 lei)
Dar parintii tai nu-ti dau bani de o pereche de cizme? Telefon nou mai inteleg sa strangi tu bani, dar pentru o ereche de cizme ar trebui sa-ti dea si ei ca doar de aia sunt parinti.
Am si eu aceeasi problema tot ca si in cazul tau cu un telefon.Pai alocatia sunt unii parinti care nu le dau alocatia la copii.Solutie : strange toti maruntii de prin casa si asa intr-o saptamana strangi cam 25 de lei, daca parintii tai iti dau bani dimineata de mancare ia-ti mai putina mancare si restul pune in portofel (cum fac eu ), si mai fura si tu putin din portofel de la parinti.
Simplu! Aranjeaza-te machiaza-te si du-te pe centura la F##ut daca nu vrei sa te angajezi! Multa bafta!
Ori aduni alocatia ori te angajezi la magazine de astea de genu: Kaufland, Lidl, Bila, Selgros, Profi, Metro de astea ca sa imparti reviste cu promotile lor iti dau cam 400 lei Ti se da un numar de reviste pe care le imparti in oras si ei iti dau bani Funda?
Paai:3.cel mai simplu e sa imparti pliante. Daca unul din parintii tau lucreaza la o firma care trebuie sa imparta pliante ofera-te tu :3 si dupa cerele bani ^^.Asa am facut 1 mil intr-o luna
Eu am strans cate 5 lei din bani de scoala si intr-un am mi-am cumparat laptop !
Incearca si pune lucruri pe care nu prea mai ai nevoie de ele si vingele pe internet))))))))))))))))