Nu trebuie neaparat sa reinstalezi OS.
Descarca si instaleaza Malwarebytes Anti-Malware, este gratuit, are interfata si in limba romana, il gasesti pe site-ul oficial.
Dupa instalare dai Actualizare si apoi o scanare completa si daca ai keylogger il gaseste, il pune in Carantina si de acolo poti sa-l stergi.
Ma eu as ramane sa reformatez pc cel mai bine asa sa faceti daca aveti key-logger
Fiecare cu parerea lui, faci ce vrei.
P.S. Si nu sunt "ma" cu tine, nu-mi amintesc sa ne fi frecat coatele de aceeasi banca. Un pic de politete nu te da afara din casa!
Oke scuze
Dar daca schimb windows-ul nu e mai bine? sau cel mai bine sa reformatez toate partitiile?
Nu stiu daca este mai bine ori nu. Eu sunt de parere ca schimbarea OS este ultima solutie, mai ales daca nu ai unul cu licenta. Daca este licentiat poti sa-l schimbi.
Formatarea presupune stergerea integrala a partitiilor. In mod normal trebuie sa stergi doar partitia cu sistemul de operare, de regula partitia C.
Am xp sp 2 cu licenta
Daca stiai procesele la keylogger le puteai opri, dar cel mai sigur e sa formatezi calculatorul.
Am citit ca poate fii si dezinstalat keylogger dar nu mai gasesc acel tutorial sa til arat dar mai bine dai un reinstall la pc
SpecialGirl18 întreabă: