anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scap de un prost care ma tot suna? adica baiatul asta are o obsesie si pentru mine si pentru prietena mea, ori ii place sa ma frece la cap ori are nevoie la psihologlaughing

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Iti spun eu o solutie care la mine a mers. Ma suna un idiot fara sa ma sune cu numar ascuns. Ca sa-l rezolv amscris pe toate chat-urile si la comentariile de la ziarele online urmatoarea propozitie: Vreti sa va distrati? Sunati la 07... Tarif normal in reteaua... Dupa catva timp nu ma mai sunat. Oricum aveam posibilitatea sa schimb cartela fiind fara abonament.

5 răspunsuri:
| uN23 a răspuns:

Ii raspunzi si apoi ii inchizi. Si ii faci asa pana ramane fara credit. laughing

| dalmma a răspuns:

Pai ai putea sa iti schimbi nr de tel sau i-ai putea spune sa te lase in pace. funda?

| logatcamembru a răspuns:

Cand il vezi lovestel la ****.rolling on the floor.sau cand te suna, rasp lasa telu pe masa.si sa vb singur.rolling on the floor

| sellenaD a răspuns:

CREd ca cel mai bine e sa il ignori pentru ca orice om daca este ig d la nu timp se simte prost si inceteaza sa t mai caute sau daca nu il duce capul sa se simta prost vazand ca nu raspunzi se plictiseste.E adevarat ca dureaza ceva si apoi revine peste cv timp, dar daca faci la tel sigur te lasa in pace. Spun asta din proprie experienta, sper sa t ajute.

| TheG1rl a răspuns:

Cere-i telefonul si sterge-ti nr. tau si al prietenei tale din telefonul lui. spune-i ca vrei sa vezi cv in telefon.