| Andradaa2131 a întrebat:

Cum scot un toolbar? am google chrome si toolbar-ul este IMVU. FUNDA

Răspuns Câştigător
| Cris06 a răspuns:

Pai sus ai asa casuta unde scrie www.------- ( site-ul pe care te afli) o steluta. 2 simboluri (asa am eu de la antivirus) si apoi trei liniute orizontale, dai clic pe ele si iti apar mai multe optiuni printre care si Setari, dai clic si iei la rand tot ce scrie acolo si vezi unde se afla toolbar-ul tau il vei sterge / dezactiva iar daca nu apare acolo ai jos jos in pagina Afisati Setarile Avansate cu albastru dai clic si apar alte setari si cauti si acolo... dai clic si verifici unde este toolbar ul care nu -ti trebuie si eventual dai clic dreapta pentru a-l sterge Succes! Daca nu intelegi ceva scrie-mi iar dar cred ca ar trebui sa reusesti!

6 răspunsuri:
| Cris06 a răspuns:

Pai ar trebui sa apara semnul lui in partea de sus a paginii, nu? Te duci cu clicul pe el, clic dreapta si apoi o sa te intrebe cv de genu sigur dezactivati... iar tu dai da / yes... Succes! sa u daca nu apare sus te duci la setarile google si cauti acolo lasa-mi mesaj daca nu reusesti si iti explic unde sunt setarile

| Andradaa2131 explică (pentru Cris06):

Da. spune-mi unde sun setarile. Din start sau control panel nu merge deoarece eu l-am sters deja de mult dar nu merge nici click dreapta. Imi da niste optiuni dar niciuna de dezactivare.

| Andradaa2131 explică (pentru Cris06):

Multumesc frumos :*

| Cris06 a răspuns (pentru Andradaa2131):

Ma bucur pentru ca ai reusit.

| Cris06 a răspuns (pentru Andradaa2131):

Pai sus ai asa casuta unde scrie www.------- ( site-ul pe care te afli) o steluta. 2 simboluri (asa am eu de la antivirus) si apoi trei liniute orizontale, dai clic pe ele si iti apar mai multe optiuni printre care si Setari, dai clic si iei la rand tot ce scrie acolo si vezi unde se afla toolbar-ul tau il vei sterge / dezactiva iar daca nu apare acolo ai jos jos in pagina Afisati Setarile Avansate cu albastru dai clic si apar alte setari si cauti si acolo... dai clic si verifici unde este toolbar ul care nu -ti trebuie si eventual dai clic dreapta pentru a-l sterge Succes! Daca nu intelegi ceva scrie-mi iar dar cred ca ar trebui sa reusesti!

| SiresTorm a răspuns:

Poi urmezi pasi acestiahappy
Intri in Control Panel
Cauti in lista toolbar google chrome
Dupa dai delete
Succes
Sau
Le stergi direct din fereastra :*

| Taniiax3 a răspuns:

Urmeaza pasi urmatori :

. Intra in Start,
. Apoi la Panou de control,
. Da la "Comutare la modul de vizualizare clasic" (asta daca nu e deja pe acest mod)
. Apoi "Adaugare sau eliminare programe"

Si de aici elimini toate toolbar-urile existente.

Funda? happy

Întrebări similare