Mi se pare mie sau eu_o_mare_enigma face campanie electorala la Basescu?
Si pe mine ma pasioneaza...cu usturoi(vampiri), cu o potcoava intoarsa, cu anumite zgomote, cu tamaie.Stiu o multime de povesti din astea de groaza... :X Iti povestesc super pe scurt
Cunosc o persoana in carne si oase care a avut muult experiente: zice ca l-a vazut pe dracu dupa ce a calcat pe ceva pe care s-a facut vraji.Altcineva a cunoscut o fata frumoasa si s-au intalnit dar ea nu il lasa sa o conduca decat pana la un colt, de o vreme fata nu mai da nici un semn de viata, el se duce sa o caute si dupa coltul respectiv era un cimitir se duce acolo si gaseste poza si numele ei si ea era moarta de 4 ani Cineva mi-a povestit despre o casa in care aud zgomote, se deschid ferestrele, proprietarii au chemat zeci de popi sa faca slujbe si nu s-a rezolvat nimic, e o casa foarte mare dar nu poate sa locuiasca nimeni ine a, se zice ca niste dusmani de-ai proprietarilo au facut vraji
Si mai stiu muuuuuulte, dapai pana le povestesc in plus, ar trebui sa auzi de la cineva cand iti povesteste, ca te cumprind niste fiori ...Bye!
Buna.As vrea sa vorbim mai amanuntit.Eu ma ocup cu asa ceva si mi-as dori foarte mult sa vorbim.Te rog frumos contacteaza-ma la id fenomene_paranormale.Mi-as dori foarte mult sa aflu unde se petrec aceste lucruri.Te rog inca odata sa ma contactezi.
Am auzit ca spiritele se alunga cu usturoi. nu cred ca e adevarat dar incearca.
Nu stiu cum se alunga, dar stiu ca sunt. Am si eu in casa--aud zgomote, trosneste mobila, toata energia pozitiva este de mult dusa (nu prea credeam in chestii din astea pana acum). Am facut un mic test cu o lumanare de la biserica (adica am aprins-o si m-am plimbat prin toata casa cu ea--se spune ca atunci cand ai ceva in casa trosneste si iese fum negru asa din senin--a si trosnit si a si iesit mult fum negru. Nu cred ca poti scapa de ele fara preot...mai bine cheama-l ca sa fi sigura ca ai scapat de ele. Voi chema si eu preotul curand.
nu vad rostu` ...lasale sa ramana la tine... putina adrenalina nu strica.////
stiu eu o poveste... e cu o casa bantuita dar nu are farmec daca o scriu aia merita ascultata,,,,,,,,,///oricum am, a auzi de o casa bantuita in manesti si as merge sa o vizitez ca e pe langa tgv deci ajung repede
Te rog frumos sa ma contactezi la id :fenomene_paranormale.Eu sunt foarte pasionat si ma pricep la fenomene paranormale.Si as vrea sa vorbim.Iti pot spune si eu niste locuri bantuite.Ms.
Cele sapte etape ale eliberarii de blesteme:
Farmecele reprezinta lucratura spiritelor rele, care raspund rugilor rauvoitoare, imprecatiilor malitioase, dar citeste 1 Ioan 4, 4 si 3.8.Rugaciunea in numele lui si autoritatea lui Isus vor zdrobi toate puterile rele. Cere-le fratilor si surorilor de incredere si care te iubesc sa se roage alaturi de tine sub efigia urmatoarelor 7 indrumari.
Recunoaste ca motivul problemei este de ordin spiritual.
Caieste-te pentru pacatele care au facilitat astfel de probleme, leapada-le cu ajutorul lui Dumnezeu si alege sa-L urmezi pe Isus ca Mântuitor si Domn.
Primeste iertare in numele lui Isus, iarta-i pe toti cei ce te-au asuprit si ranit.
Descotoroseste-te de Satana si lucrurile lui.
Aminteste-i lui Satana de sângele lui Isus si de infrângerea de pe Cruce.
Cere-le prietenilor sa indeparteze orice lucru rau, poruncindu-le spiritelor rele sa plece si blestemelor sa se frânga in numele Lui.
Reumple-ti viata cu Sfântul Duh si lauda-L neicetat pe Isus, traieste in Spiritul si Cuvântul lui Dumnezeu.
Buna.Eu sunt foarte pasionat de fenomenele paranormale si stiu ca meridienii foloseau salvie.Iei niste salvie uscata de la piata si o arzi iar fumul ala arunca spiritele dar nu e sigur.Nici chestia cu preotii nu merge de fiecare data mai ales daca e demon putine sanse si daca nu esti credincios e mai rau.Si vezi ca fumul de salvie sa patrunda in toate camerele astfel spiritul, demonul se va ascunde acolo si nu va pleca.
Eu am rezolvat multe cazuri legate de fantome. Poze in care apareau lumini, siluete etc.Si in case care se intamplau lucruri stranii.In tara la noi sunt locuri suficiente despre care se zice ca sunt bantuite.Eu am fost doar pe dealul Lunganilor din Iasi.Acolo au murit ostasii din primul razboi mondial si sti doar ca oamenii care mor si nu au o lumanare la cap nu pot trece de lumea de dincolo si raman prinsi in lumea celor vii.Asa s-a intamplat si acolo sau cei care au parte de moarte violente(accidente, sinucideri, impuscaturi etc) vor bantui acel loc de care sau atasat, vrea sa se razbune pe acele persoane care iau facut rau si sunt multe altele.Cand am fost cu un prieten pe dealul Lunganilor era 15:00, era vara si era ziua.Am mers pe acolo am facut poze si am stat cam 15 minute.Sincer sa spun aveai o senzatie ca erai privit de o multime de oamenii.Si intr-o poza a aparut un o dunga alba pe fotografie.Sinistru stiu.Eu cred foarte mult in fantome, demonii, vampirii, varcolaci etc.Nu-mai bine.Ave-ti grija de voi ca cine stie cate spirite, demonii sunt acum langa voi.
anonim_4396 întreabă: