Pai este foarte simplu!
Tot ce iti trebuie este : o minge sau doua, de ping pong (neaparat), staniol (neaparata de la pachete de tigari) si un pachet de chibritur (ar fi preferabil cu chibrituri decat cu bricheta)
Urmatorul pas : mingea sau mingile de ping-pong se face bucatele cam ca firmiturile dar nici chiar asa de mici, trebuie sa fie mici in orice caz, dupacare iei toate bucatelele si le pui pe staniolul pachetului de tigar, invelesti bucatelele si faci o minge din acel staniol in interiorul caruia se afla acele bucatele de mingi de ping-pong.
Urmatorul si ultimul pas : pui "mingea" pe jos (preferabil ciment), aprinzi un chibrit si il pui pe minge sau sub minge sau ori unde alt undeva dar ca acea minge sa prinda focul. Apoi te departezi si o sa vezi cum iasa fumul din minge ca si copii din scola pe data de 15 iunie
A da scuze am itat sa iti zic ca trebuie sa ii dai foc si dupa aia sa o stingi si o lasi pe joc
Pai iei hartie de la ciocolata... dinaia gri (Am uitat cum se cheama) dupa aia iei o minge de plastic, o tai in buzati mici sau mari o pui in folia ia si o faci rotunda cu mingea taiata dupa aia ii dai foc si o stingi la 2-3 secunde dar sa o stingi ca eu am uitat sa o sting si am luat foc la maini si nici nu o iesit fum
Ai nevoie de o doza de bere fitil zahar pudra si doua plicuri de granule de dezfundat tevile amesteci plicurile de granule de desfundat tevile cu zahar pudra amestecu il pui in doza de bere si bagi fitilu in amestec in doza afara ii dai foc nu in casa atentie amestecul e tocsic in departeazate tare de fumigena si repede nu da foc intre oamenni si blocuri granulele de dezfundat tevile nu inhala ai grija
Fi atenta; iei o ducata de hartie o haci mototol dar lasi un varf il faci de forma globului asta de pe link 9 globul din dreapta ) http://www.google.ro/......tp?/imgres apoiil infasori in folie de alumuniu ii lasi varful de hartie afara si ii dai foc
Se ia aproximativ 5 bete de chibrit(nefolosite),se invelesc cu o bucata de staniol de la ciocolata sau din alta parte,dar trebuie sa fie invelite bine sa nu iasa aer, iar apoi se da foc la capatul stanionului, dapa care indeparteazate de ea
anonim_4396 întreabă: