Se joaca in mai multi, doi se duc si aleg un numar. apoi intreaba pe fiecare.iar daca cineva ghiceste ei zic : Flori,fete sau baieti, melodii sau cantareti, carte de bucate sau desene animate. Iar el trebuie sa aleaga. De exemplu daca alege Desene Animate.Cei doi se duc si isi pun 2 nume din desene. de ex unu Tom & Jerry si unu Johny Bravo. si cand vin inapoi "castigatorul" trebuie sa aleaga dintre Tom & Jerry si Johny Bravo.Iar, de exemplu daca zice Johny Bravo se duce cu cel care avea acest numeAi inteles?
Pai jocul flori, fete si baieti se joaca in felul urmator.2 pesoane pleaca mai incolo de restul grupului, aleg un nr(de obicei de la 0-10)apoi se intoarce la grup,si persoana care giceste nr isi va alege dintre urmatoarele categori. Flori,fete,baieti,carti, actori, etc(se mai pot adauga)si cele 2 persoane se duc si pun 5 nume de...(asta se decide doar dupa ce alege cel ce a gicit nr)ex:nr 1 il giceste o fata si ea alege flori cele 2 pers care au pus nr trebuie sa aleaga 5 flori de ex:1.lalea,2.trandafir,3.garoafa,4.zambila,5.ghiocel...apoi intrebati cei face la primul al doilea etc, apoi voi va alegeti ce sa fiti eu prima-lalea a doua-trandafir si cu cine alege cu aceea va pune urmatorul nr.Atentie nu se spune cine e trandafir si cine e lalea.o fundita:*
Eu voiam sa aflu cum se joaca versiunea asta:aici aflai cine te place, puteai face declaratii pe ocolite.pe cea care mi-ati spus- voi o stiu si eu.