1. Capătul fiecărui beţişor se introduce între degetul mare şi arătător, menţinându-se în poziţie cu ajutorul inelarului şi al degetului mijlociu.
2. Al doilea beţişor se ţine paralel, cu ajutorul policelui şi al degetului arătător, acesta din urmă având rolul de ghidaj.
3. Beţigaşul de sus este cel mobil şi ar trebui să se poată mişca nestingherit.
4. Acum ne rămâne doar să apucăm delicioasele bucate ale bucătăriei asiatice şi să le mâncăm cu poftă.
Majoritatea amatorilor bucătăriei orientale stăpânesc arta de a mânca cu beţişoarele. Puţini cunosc însă eticheta asociată aceestui mod tradiţional de a mânca.
Uite:http://www.bonduelle.ro/cum-sa-mancam-cu-betisoarele-chinezesti
Imi dai fundita?:o3
Http://www.e-tips.ro/altele/cum-sa-folosesti-betisoarele-chinezesti.html iti arata acolo
Salut!
Scrie pe google sau pe youtube how to eat with chinese sticks sau cum se mananca cu betisoare chinezesti sau incearca asta : http://www.bonduelle.ro/cum-sa-mancam-cu-betisoarele-chinezesti
Succes! :)
Gheorghita_Emanuel_2001 întreabă:
catalin542000 întreabă: