Toată lumea are un câmp bioenergetic. Și nu e așa simplu precum crezi tu să faci 2 genoflexiuni și rotești capul de 3 ori după care arăți cu degetul unde să plece energia.
Caută în cărți, la bibliotecă, documentare. E un subiect fragil. Sunt oameni care îți îndreaptă câmpul bioenergetic și te simți mai bine însă e precum o pastilă de cap. Îți elimină efectul dar nu și cauza, iar după un mic timp iar îți revin problemele. Cauza vine de la noi și doar noi o putem schimba. Asta e vindecarea adevărată. Mai degrabă caută legile spirituale cum să fii în armonie cu universul. Eu zic că vei ieși mult mai câștigată.
Lazarev este un mare bioenergetician însă atenție că nu tot ce spune e sfânt. Trebuie să treci prin filtrul minții.
Mult succes!
Sunt diverse tipuri (eoliana, fotovoltaica, baraj cu turbinele care produc curent electric, etc.) Cea eoliana e din vant care invarte aripile unui stalp imens si se obtine curent electric pentru ca are un motor in interior si il transforma in curent, cea cu panourile solare transforma curent electric din razele solare si cea de baraj atunci cand da drumul la apa se invart turbinele si produc curent electric. La masina se foloseste ulei de floarea soarelui uzat de la restaurante sau din propria tigaie de la tine acasa, momentan in Romania e sistemul pe gaz GPL dar in alte tari biocombustibilul cu ulei da roade.
Bioenergia este derivata din biomasa. In esenta, bioenergia reprezinta utilizarea energiei solare care a fost legata de biomasa in timpul procesului de fotosinteza. Procesul de fotosinteza utilizeaza energie solara pentru a combina dioxid de carbon din atmosfera cu apa si diverse substante nutritive de la sol pentru a produce biomasa. Bioenergia este, prin urmare, o resursa de energie regenerabila.In sensul cel mai propriu, bioenergia reprezinta un sinonim pentru biocombustibil, care este combustibil derivat din surse biologice.
Bioenergia poate fi exploatata in general prin:
- Ardere. Biomasa ( rumegusul, de exemplu ) poate fi arsa pentru a oferi incalzirea unor spatii. Arderea biomasei poate fi de asemenea utilizata pentru a crea aburi necesari unor motoare sau turbine cuplate la generatoare ce produc energie electrica.
- Digestie anaeroba. Biomasa ( de exemplu, gunoiul de la animale ) poate fi transformata in biogaze prin digestie anaeroba iar biogazul poate fi utilizat pentru a alimenta un motor cu gaz, sau poate fi arsa intr-un cazan pentru a furniza caldura sau pentru a obtine abur. Sper ca ti-am fost de ajutor
stefanst2312 întreabă: