Buna,
Pentru a scapa de mucegai eu nu am folosit bicarbonat, ci am spalat intai locul cu un detergent si apoi am dat cu dezinfectant; pentru a suprafata de aproape 2 m2 nu mi-a luat decat vreo 20 de minute. Daca te intereseaza, imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com.
Daniela
Pentru mucegai dizolvi clor cu apa si dai pe locul respectiv. sa nu uiti sa iti pui o manusa. Nu stiu daca cu bicarbonat poti scapa de mucegai.
Eu am sters mucegaiul cu o carpa apoi am sters cu alta carpa inmuiata in clor.Rezultatul OK.
Buna
eu am incercat cu o soluite speciala anti mucegai, am pulverizat o dat locul si in 3 minute a curs tot mucegaiul.vad ca de 2 luni nu a mai aparut
Se sterge cu un burete inmuiat in apa cu detergent si se lasa sa se usuce daca este perete si se da cu lavabil
Moi buretele umed in bicarbonat si dai pe perete, repeti de cate ori e nevoie. Da, intr-adevar, mucegaiul se spala cu baking soda(bicarbonat), si nu cu clor(reapare a doua zi). sper ca ti--am fost de folos.
Antimucegai.ro, aici gasesti raspuns cum sa scapi de mucegi. nu se foloseste bicarbonat.
aleexxaanndrra întreabă:
anonim_4396 întreabă: