Dai click dreapta chiar pe numele lui/ei, dai click pe "Delete", selectezi in casuta "Delete ti Adress Book", "OK" si gata :*
Bafta!
Dai click dreapta pe persoana si dupa ultima optiune este "Delete..." si alegi aia si gata se sterge. Sper ca te-am ajutat.
Deschizi fereasta cu persoana respectiva, apoi o bagi in bara. Dupa te duci in lista de mess si dai click dreapta pe persoana respectiva si dai delete. Apoi dechizi fereasta care ai bagat-o in bara si dai ignore user.
Sper ca te-am ajutat. Funda :*?
Dublu click pe contactul respectiv, acesta ţi se va deschide ca şi când vorbeşti cu acea persoana. Click dreapta pe contact şi ''Delete''. În dreptul numelui său îţi apare opţiune ''+Add User'' şi ''Ignore User''. Selectezi cea de-a doua opţiune pentru ignorarea şi ştergerea persoanei respective din lista ta de prieteni.
Deci.
Deschizi un chat (dai dublu click pe id ei, nu stiu daca ma intelegi ce vreau sa zic deschizi icoana unde vb ) cu persoana pe care vrei sa o elimini bagi in bara, te duci la toate id tale dintre care a persoanei respective dai canc (delete) pe numele ei dupa te duci pe acea icoana si dai click pe ignore.
Te duci la numele lui
Vezi cati apare o sageata daca apesi
Apesi pe ea
Iti pare o lista in jos
Jos-Jos scrie " delete "
Apesi acolo si gata
Pai,click dreapta pe acel contact si penultima optiune este delet/stergere/
Sper ca iti este de folos:*
anonim_4396 întreabă:
valentingb întreabă:
Antonia23K întreabă: