Poţi face asta numai dacă CD-ul este rescriptibil. Dacă este un CD obişnuit nu poţi.
În primul caz intri într-un program numit Nero StartSmart, alegi sus acolo din lista centrală CD(are şi opţiunea DVD) apoi te duci la Extras şi dai Erase CD. Îţi va apărea o fereastră de unde va trebui să alegi Quick Erase ori Full Erase, o alegi pe prima(a doua durează mult) şi dai Erase. Ce am zis eu poate varia puţin în funcţie de ce Nero foloseşti, eu ţi-am spus pentru Nero 7 pentru că pe-ăsta îl utilizez.
Nu se poate. Dacă vrei să scapi de fişiere incomode de pe un CD, copii conţinutul pe calculator şi faci un nou CD fără fişierele care nu te intersează. CD-ul vechi îl zgârii bine cu un cui, îl mâzgăleşti cu ceva şi îl rupi (ai grijă să nu te tai sau să-ţi sară vreun ciob în ochi) şi arunci rămăşiţele pe foc. Mult succes!
Pe un CD normal CD+R sau CD-R nu ai cum. Poti sa il arunci daca nu mai ai nevoie de fisierele de pe el.
Daca cd-ul e rewritable, atunci se poate. Selectezi tot ce vrei sa stergi si dai delete. Sau daca vrei sa il golesti ai optiunea erase all data from CD (sau ceva de genul).
Pai uite cum
pe un cd/dvd
cand pui ceva iti ramane ffff putina memorie sau deloc
si tu daca vrei sa stergi ceva
bagi cd/dvd respectiv
si intri la nero
acolo ii dai burn data cd/dvd
si de acolo iti stergi tot ce era pe cd si pui tu o melodie sau o poza
ceva care ocupa putin
si dai next ca si cand ai frace un cd/dvd nou
si dupa ce il scoate il bagi din nou si vei vedea ca ti-a aparut doar poza/melodia sau ce ai pus tu acolo
succes.
dai si tu funda?
HeZ întreabă: