Te duci pe youtube, te loghezi (asta daca nu esti deja logat), apoi acolo in dreapta sus pe pagina principala unde iti scrie nick-ul si e si o sageata, dai pe sageata aia si apoi selectezi Videos. Apoi selectezi filmuletul pe care vrei sa-l stergi prin bifarea casutei din stanga lui, apoi selectezi Actions si apoi Delete si gata. Succes!
Iti mulltumesc mult
Mersi si din partea mea ca si eu am avut nevoie
Click unde scrie user name-ul tau - Videos - uploaded - bifezi videoul - more actions pe acolo si delete.
bafta
AColo sus scrie,, Videoclipurile Mele,, dai click, bifezi ce video vrei sa stergi si dai stergere acolo sus.Te descurci tu.bft!
1.intri pe youtube
2.in dreapta sus dai click(acolo unde iti scrie numele si este si o sageata in jos)
3.dai click pe "videoclipuri"
4.iti apare in centrul paginii toate video-urile upload-ate de tine
5.il bifezi pe ala care vrei sa-l stergi(casuta din stg din fata lui)
6. apoi de sus, de deasupra video-urilor, dai click la "actiuni" si de acolo dai la "stergeti".si gata. funda?
Intri pe youtube.com -> dai in dreapta sus pe sagetile alea de langa numele tau.iti apare o listuta mica canal.videoclipuri.abonamente.mesaje primite->selectezi videoclipuri-> te trimite pe pagina ta cu videoclipuri(normal)->langa imaginea fiecarui video e o casuta -> bifeaz-o pe aia al carui video vrei sa stergi-> sub "Videoclipurile mele încărcate " apare "actiuni"(bine la mine e in romana dar nu cred ca ar fi asta o problema)-> dai iar pe sagetile alea de langa cuvant.si click-uieste "stergeti"
Dai pe video
in stanga apare o casuta la toate videourile
apesi pe ea
dai actions
si iti apare o lista
dai pe delete
(e prima pe lista)
Catta întreabă:
stefanst2312 întreabă: