Întrebare recomandată | Joker3134 a întrebat:

Cum te poti muta de la un medic de familie la altul?

9 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu m-am mutat la alt medic in urma cu o luna. Nu am înștiințat pe vechiul medic. Am prezentat la noul medic Buletinul si trebuia si Cardul, dar fiindcă eu nu am card, mi-a cerut un act prin care sa dovedesc ca plătesc asigurarea de sănătate. Si mi-a spus ca ma pot prezenta la el daca e necesar din momentul acela.

Răspuns utilizator avertizat
| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Joker3134):

Asa mi-a spus. Cred ca modificarea se face instant. Eu nu am fost la noul medic pentru ca nu am probleme de sanatate. Dar daca doresti sa te muti, vorbeste cu noul medic si intreaba-l ca sa te convingi. Adeverință de la serviciu, cupon de pensie.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru Joker3134):

Duci un act prin care sa dovedești ca ești student. Are nevoie de el la dosarul de inscriere.

| Sonia822 a răspuns:

Mergi la primul medic, ii ceri dosarul ( pti sa-i spui ca te muti in alt oras, daca vrei neaparat o justificare). Cu dosarul tau te duci la alt medic si gata happy

| Sonia822 a răspuns (pentru Joker3134):

Pai cred ca da, ca trebuie sa-ti dea dosarul si sa te scoata din baza de date, ca sa nu figurezi in 2 parti. Cred ca poti sa-i dai si un sms/ sa suni, si sa mearga altcineva din familie. Eventual ii dai persoanei si buletinul. (zici ca ai covid, haha, daca chiar nu vrei sa mai vezi la ochi fostul medic)