anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum tin regim?(fetele imi raspund nu baietii)!

Răspuns Câştigător
| speranata a răspuns:

UN regim il tii prin alimentatie. daca vrei sa slabesti sau sa duci o viata sanatoasa poti sa mananci multe fructe (mai ales pentru ca sunt in sezon multe fructe ) si legume. De exemplu poti manca cirese care sunt bune pentru ficat si la fel si capsunele. sunt multe fructe de sezon care sunt foarte bune : cirese capsuni, piersici, nectarine. UN regim pentru slabit trebuie sa fie strict si nu din prima sera trebuie incet incet deoarece poti sa te inbolnavesti.pentru a slabi repede. nu trebuie sa te infometezi. daca te infometezi o zi a doua zii vei manca dublu. un regim pentru o viata sanatoasa trebuie sa fie la fel mereu fructe si legume. ps : poti face sport pentru a slabi sau pentru a arata super ookk

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci. O alimentație săracă în calorii dar care să asigure buna funcționare a organismului.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| PinkPanther a răspuns:

Http://www.slabute.ro/diete-personalizate/907-dieta.html uite aici un regim cat de cat echilibrat, care sigur da rezultate durabile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc mult!

| PanaDeIdei a răspuns:

Hey! Eu sunt cam plinuta, si eu doresc sa slabesc, si fac asa: Dimineata, mananc pe la 10 ceva usor, apoi pe la 11 fac abdomene(daca esti incepatoare, fa treptat: 10, 20, 30...200) apoi la 2 de pranz: salata si ceva piept de pui. Seara iarasi.niste fructe, legume. ceva usor. Dulciuri nu mai mananc de 1 saptamana si iti pot spune ca nici nu mai poftesc la ele! mi-am facut obicei, ca du pa masa sa ma spal pe dinti, astfel incat sa nu vreau sa stric mirosul placut din gura pentru un dulce. Seara, iarasi abdomene la greu. Poti cauta pe net diferite tipuri de abdomene. Dieta fara sport nu merge! Eu iti pot da aici cateva regimuri, dar nu e bine sa ai un regim strict! mananca ce te inspira, si ce poftesti, dar sa nu fie gras. Incearca se respecti ce ti-am spus mai sus si se vor vedea rezultatele imediat. Bafta :*

| laryssutzadlc a răspuns:

Usorbatting eyelashes
renunta la dulciuri, grasimi si fainoase(partial, totusi ai nevoie de un pic din fiecare) si incadreaza-te in 1400 kc zilnic.si sport obligatoriu!

| IulianaRC a răspuns:

Buna.Regim Alimentar? In primul rand elimini mancarea fast -food, alimentele sarate (retin apa in corp), bauturile carbogazoase. miscarea are un rol important.pa.

| Denissaaaassd a răspuns:

Cums a tii regim...nu mananci multa paine,nu mananci seara, nu bei suc, faci sport.:*