As crede ca ii cauta pe fostii mei vecini - pentru ca mi s-a intamplat asta de doua ori deja
Din fericire am "scapat" de vecinii mei, asa ca pot dormi linistita dimineata.
Daca zici ca mi-ar arata un mandat de perchezitie, asta ar presupune ca deja le-am deschis usa. ceea ce e absurd, ca la ora aia nu ma trezesti nici cu tunul dar sa presupunem ca deja le-am deschis, atunci ii fac cat mai incomozi, profitand si scuzandu-ma de starea mea somnoroasa
In primul rand le-as intreba daca a venit si procurorul cu ei. (de ob nu vine).
Dupa acea m-as uita atent la mandat, daca specificarile sunt clare sau vagi. Daca nu sunt clare, le-as trimite inapoi la judecator.
Daca pana aici totul este ok, as solicita sa vad camerele de inregistrare cu care se va supraveghea fiecare miscare a lor. Daca nu au, sa-si cumpere.
La urma perchezitiei as semna procesul verbal conditionat: sa primesc un exemplar din inregistrarile originale, unul din procesul verbal, sa fie toate puse la loc, curatenie efectuata.
... Sau cine stie? Daca ma gandesc bine, le-as lasa sa-si faca de cap si n-as solicita si comenta nimic. Doara vorba acea: "orice deficienta este o exceptie ce se poate folosi impotriva lor! "
I-as da in judecata pentru ca m-ar deranja in intervalul "orelor de liniste'
Serios!
Probabil putin speriata! Ias intreba cu ce ocazie la usa mea! Si daca ma stiu nevinovata si fara probleme intrati si gasiti ce cautati, dar daca e o alarma falsa si ma deranjati si nu gasiti nimic, atunci ducetiva draculuti de la usa mea de incaltati si prosti... oricum daca ei fac abuz si nu au dovezi si nu au gasit nimic cu siguranta voi merge si apela la un avocat...
I-as inchide usa in nas si m-as baga la loc in pat.
Nu suport sa fiu deranjata dimineata!
M-as gandi ingrozita:"Doamne, oare s-a reactualizat legea contra veniturilor ilicite si m-o fi parat vecinul ca am doua televizoare?"
Bai baieti, in cazu` in care au mandat nu mai trebuie sa le deschideti voi usa, se poftesc singuri in casa cu berbecu` Asta ca fapt divers. Si va asigur ca va treziti, nu o sa mai fiti somnorosi.
anonim_4396 întreabă: