Poate sa fie adevarat ce sustin clarvazatorii sau intamplator sunt niste fenomene care coincid cu aceasta intamplare, condamnarea la moarte a sotilor Ceausescu tocmai in ziua de craciun. Fapta aceasta nu cred ca trece fara urmari pentru poporul roman, aceasta este parerea mea, deja simtim criza economica si politica prin care trece tara si care se va resimti in cursul anului2010.
Un semn? Nu. Poate doua mai mici.
Se schimba clima, nu vezi ca dam de acu in doua anotimpuri!?
Poate, vine criza. La mine n-a durduit , si nici plouat. Paul, mutam cu traducerea.
Mananca si ei o paine pentru prezicerile astea.nu ai ce sa le facimai lasa televizorul.citeste o carte si vezi-ti de viata ta decat sa stai cu spaima ca vine sfarsitul. daca o fi sa vina, o sa vina.nu o sa ne anunte nimeni dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim cu spaima.trebuie sa traim viata la maxim:X
Doamne, daca a plouat si a durduit in decembrie trebuie sa chemam clarvazatorii sa ne explice de ce?! Si oricum... ce sa se mai abata peste tara, ca si asa suntem vai de capul nostru ). Romania nu are nevoie de semne ca sa stim ca vine ceva rau, pentru ca oricum nu prea se intampla lucruri bune, deci putem spune ca suntem obisnuiti cu relele
Nu tot ce zboara se manaca, asa si cu clarvazatorii astia tb sa fim optimisti daca ne este scris in frunte ne pus cu Dumnezeu inainte.
Nu cred ca avem nevoie de clarvazatori ca sa stim acest lucru Oricum, la mine nu a plouat
Da. s-au intors Ceausestii in mormant.glumesc
Nu, doar se schimba climatul Terrei, stai linistit, nu este nici o catastrofa daca ploua si tuna!
Prea mult otv... oricum astea sunt lucruri date de Dumnezeu nu de clarvazatori.Si daca se intampla ceva asta e...
modestul întreabă: