anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum verific daca am descarcat muzica din calculator pe stik memorie am incercat la cd auto am bagat stikul si mi arata error la calculator nu pot verifica? ajutati-ma va rog sunt afon la calculator

3 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Si eu folosesc stikul in locul cd-ului ce vesnic se zgarie,este mare, necesita coperti, etc ce mai este un viitor "patefon" dat uitarii in 2-3 ani chiar de are capacitate mare. Daca compul Nu al vede deloc este posibil ca stikul sa fie buba.Formateaza stikul si apoi incearca sa pui pe el muzica ta.Nu iti face griji aproape toata muzica este mp3 format si casul masini o citeste. Daca tot Nu al vede inseamna ca este vorba de virusarea boot-ului stik-ului. Revino daca nu reusesti, lasa un mesaj si caut sa te ajut.Bafta

| Seby80 a răspuns:

Dupa cum am inteles. Eu iti recomand sa intri in My Computer si te uiti acolo la Devices, si iti cauti Stik-ul de memorie, dupa numele lui. Apoi intri si vezi ce muzica ai pe el. Dar ai incercat la acel cd auto sa iti faci un CD cu muzica Track? (prin track ma refer la formatul dedicat auto cd-room originale). Daca tot nu merge, verifica sa vezi formatul melodiilor facute pe acel stick. Sper sa te ajute. Iti doresc o zi buna...

| Simina1066 a răspuns:

Ce legatura are CD-ul audio cu Memory Stick-ul? Il poti verifica ori la alt calculator, ori il scoti din calculator dupa ce ai pus muzica, apoi il bagi inapoi, daca atunci cand deschizi fisierul iti apare lista pe care ai pus-o pe stick, inseamna ca muzica intr-adevar este acolowinking. Verificarea la alt calculator o faci la fel ca cea la calculatorul pe care ai pus muzica.
Sper ca te-am ajutat!