anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se par persoanele care nu au ce face, si ironizeaza pe fiecare in parte? Cateva sfaturi.

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Persoane care ironizeaza din plictiseala... persoane care isi bat joc de altii pentru a parea amunzanti... persoane care bat pe cineva pentru a impresiona alta persoana.
Pe astea le-as bate nu mai in cap, si cu o bata nu cu un bat... Persoanele astea imi displak, ma disgusta, si nu le pot suporta. Eu sunt o fire mai "amuzanta" si imi place sa fac lumea sa rada. Fac glume pe seama mea, si ma jignesc, sa fac o persoana trista sa rada, sa o vad eu ca zambeste, dar nu mi-as ierta-o niciodata daca as face o persoana sa rada jignind o alta persoana [doar daca acea persoana nu e de acordwinking ]
Mai pe scurt, nu-mi plac DELOK si nu suport acele persoane despre care tu spuiwinking

| ℓαυяα a răspuns:

Persoane care se cred atat de destepte, dar sunt de fapt niste persoane insuportabile, care o sa ramana singure la un moment dat.
mi se par enervante rau. culmea e ca aceste persoane spun despre "X" si "Y" ca e urat, ca e prost, dar ele nici macar nu se uita la ele. ca arata ca moartea (majoritatea, nu toti) si sunt prosti bata. :d (in fond si la urma urmei, numai astfel de persoane recurg la ironii, pentru ca altfel nu au cum sa iasa in evidenta)
toti vrei sa impresionam, dar majoritatea o fac prin lucruri rele, ca deh, astea sunt observate mereu, cand faci ceva bun nimeni nu-si da seama oh go on
m-am saturat de oamenii astia!

| coosmin24 a răspuns:

Iti dai seamna ca ele insusi sunt ironia.

| ClairDeLune a răspuns:

Frustrati,nici nu merita atentia celor din jurul lor si faza cea mai tare e ca tocmai asta le roade, indiferentawinking