anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare ca o afacere noua sa fie promovata prin mascote "vii" pe strada? happy

Venită prin Twitter către @tpuro de la @omfericit
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Penibil

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Ciudata idee straight face
Oamenii din ziua de azi sunt grabiti, nu le mai pasa decat la ce ora trebuie sa mearga la servici, grija cumparaturilor, a copiilor.In plus ca ei ies prea des pe strada, ai da numai de adolescentihee hee

PS : am zis asta stiindu-i pe parintii mei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai auzit, cineva isi promova un parc tematic pentru copii. este foarte interesant, dealtfel este o forma curajoasa de a face publicitate pe piata romaneasca.succes!

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Mie mi se pare o idee buna, care a fost si mai este folosita si azi in Occident. Ma gandesc ca simpli fluturasi nu mai au acelasi impact - deja oamenii sunt satui de acest tip de publicitate / asa ca trebuie venit cu ceva nou. La inceput poate ca unora li se va parea stupid sau penibil, totusi altora le va place. Depinde foarte mult de mascota... laughing

eileen
| eileen a răspuns:

Foarte tare ideea, abia astept sa vad maimutoii pe stradawinking

| arlicris a răspuns:

Depinde de domeniul de activitate pe care o are firma. Daca are un domeniu care sa-i permita acest lucru atunci este ok. Dar atentie promovarea sa fie facuta nu intr-un mod agresiv ci intr-un mod cat se poate de vesel.

cristian
| cristian a răspuns:

Este doar un mod de a atrage atentia.
Pe mine este mai greu sa ma aiba de client.

| stefannnl a răspuns:

Este o idee foarte buna! Chiar au inceput sa fie si comercializate aceste mascote. Uite de unde poti cumpara: http://www.artideea.com/